Skype problem

poruka: 11
|
čitano: 3.803
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Skype problem

imam skype već nekoliko mjeseci na svom novom laptopu i do sada se updateao bez problema, svakih tjedan, dva.

u posljednjih nekoliko dana kada kliknem check for updates otvori se prozor i piše ova verzija poboljšat će drastično kvalitetu skype-a (major download). kad kliknem na download button prozor se ugasi umjesto da se update-a. to sam probao već bezbroj puta i uvijek isto. otkako sam uočio taj problem (3-4 dana) nisam rabio skype za video i audio pozive. možda je do njihovog servera? inače lap je čist od virusa i spywera skeniram ga skoro svaki dan s normanom, mbam-om i mse. skype je verzija 4.2.0.169

karma slijepom daje vid
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skype problem

Mogu li nekako maknuti da mi Skype više ne izbacuje Dial-up kada pokrenem računalo jer nisam uvijek spojen na net?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Skype problem
karakteran kaže...

imam skype već nekoliko mjeseci na svom novom laptopu i do sada se updateao bez problema, svakih tjedan, dva.

u posljednjih nekoliko dana kada kliknem check for updates otvori se prozor i piše ova verzija poboljšat će drastično kvalitetu skype-a (major download). kad kliknem na download button prozor se ugasi umjesto da se update-a. to sam probao već bezbroj puta i uvijek isto. otkako sam uočio taj problem (3-4 dana) nisam rabio skype za video i audio pozive. možda je do njihovog servera? inače lap je čist od virusa i spywera skeniram ga skoro svaki dan s normanom, mbam-om i mse. skype je verzija 4.2.0.169

probaj obrisati taj skype, pa skinuti najnoviju verziju sa njihove stranice i instalirati ju

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
18 godina
neaktivan
RE: Skype problem
Razer_Copperhead kaže...

Mogu li nekako maknuti da mi Skype više ne izbacuje Dial-up kada pokrenem računalo jer nisam uvijek spojen na net?

Control panel - Internet options - Connections - Never dial a connection.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
Skype problem

Kad idem skinuti novi Skype s njihove stranice baci me na create an account or sign in. Da li se to još nekome događa?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Skype problem

To je tako, kad se logiraš sa svojim Skype accountom ili napraviš novi onda će ti ponudit download.

17 godina
neaktivan
Skype problem

To je nešto novo?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina
Skype problem

Pa već dugo je tako, ne znam od kada.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Skype problem
O.K. Meni ponekad bude tako, poneka ponudi za skinut, a ponekad mi bude nešto što detektira koju verziju imam.
Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skype problem

kad dodam kontakt,ime učita fotografiju ne učitava.

ivicakum
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Skype problem
a jesi pomislio mozda da ta osoba nema profilnu?
Me gusta....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice