Sfc_os.dll (Winlogon.exe) problem

poruka: 38
|
čitano: 10.004
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam jedan problem vec neko vrijeme kada upalim komp pojavi mi se neki problem evo dole slika :

http://imageshack.us/photo/my-images/18/unled123i.png/

(this application has failed to start because sfc_os.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vrati sistem par dana unazad (meni pomoglo)

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako da vratim sistem?

Dali ce se nesto obrisati ako ga vratim i sl ..

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sfc_os.dll (Winlogon.exe) problem

System Restore - primjerice, napravio si restore tocku tog i tog dana, u meduvremenu si nesto instalirao, medutim sjebe ti se komp pa onda jednostavno napravis sys restore na tu tocku i sve je kao kad si ju napravio.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
14 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

System Restore - primjerice, napravio si restore tocku tog i tog dana, u meduvremenu si nesto instalirao, medutim sjebe ti se komp pa onda jednostavno napravis sys restore na tu tocku i sve je kao kad si ju napravio.

Nisam nikada radi system restore, cuo sam da je to korisno ali kada udjem u SYSTEM RESTORE nemogu nista da kliklem a ni da radim, dali mi mozes malo objasniti kako se radi system restore .....

15 godina
neaktivan

xp ne sjecam se ali ugl prvo trebas odabrati opciju da vratis unazad. jel on ti je automatski izabere sam. poslje si mozes birati kojeg datuma oces vratit.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo mozes ovdje skinuti taj dll, trebalo bi ti onda valjda raditi:

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?sfc_os

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zussuz kaže...

Evo mozes ovdje skinuti taj dll, trebalo bi ti onda valjda raditi:

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?sfc_os

Citao sam da nevalja preuzimati sfc_os.dll sa ddl veb sajta. Vidjecu probacu restartovati system ako nemogne vidjecu mozda ga i skinem .

17 godina
neaktivan
gami kaže...

Imam jedan problem vec neko vrijeme kada upalim komp pojavi mi se neki problem evo dole slika :

http://imageshack.us/photo/my-images/18/unled123i.png/

(this application has failed to start because sfc_os.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.)

ovakvu grešku može uzrokovati i virus,pa ne bi bilo zgoreg da skeniraš pc,to prvo napravi a onda idi dalje

mbam free - quick scan - napomena:isključivo free verziju skidaš i odbijaš isprobavanje plaćene koju će ti ponuditi
hitman pro

14 godina
neaktivan

Skenirao sam ga i sa Malwarebytes a i sa antivirusom .... Ali nista opet isto ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemogu ni system restartovati ima neki problem evo dole slika :

http://imageshack.us/photo/my-images/3/systemrestore.png/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne vidim dobro na mobitelu,ali ako ti je system restore bio iskljucen ne mozes ga ni napraviti..jesi ga skenirao i sa hitmanom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
seneka kaže...
Ne vidim dobro na mobitelu,ali ako ti je system restore bio iskljucen ne mozes ga ni napraviti..jesi ga skenirao i sa hitmanom?

Ma da systerm restore je iskljucen a hitman nemogu ni instalirati kada ga zelim pokrenuti pojavi mi se isto sto mi se pojavi i kada palim komp : http://imageshack.us/photo/my-images/18/unled123i.png/ samo sto u gornjem lijevom coksu ne pise winlogon nego hitmanpro 35 .

17 godina
neaktivan

hitman se u principu ne instalira,stisni tipku ctrl i drži, i probaj ga pokrenuti lijevm dvoklikom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
seneka kaže...

hitman se u principu ne instalira,stisni tipku ctrl i drži, i probaj ga pokrenuti lijevm dvoklikom

Nemoze opet se isto pojavljuje ...

17 godina
neaktivan
gami kaže...
seneka kaže...

Nemoze opet se isto pojavljuje ...

znači pokrenuo si mbam i svoj av,a hitman ne možeš?
koji av imaš gore?

14 godina
neaktivan

Nod 32 4 , njega sam instalirao prije par dana a prije njega sam imao AVG ali nisam bio zadovoljan sa njim pa sam skinuo nod 32 4 jest da je ovo probna verzija od 30 dana ali je puno bolji od AVG ....

17 godina
neaktivan
gami kaže...

Nod 32 4 , njega sam instalirao prije par dana a prije njega sam imao AVG ali nisam bio zadovoljan sa njim pa sam skinuo nod 32 4 jest da je ovo probna verzija od 30 dana ali je puno bolji od AVG ....

čuj ili si nešto sam zeznuo ili imaš neki virus koji te hebe
ak se hoćeš s tim pozabaviti,skini odavde ovaj alat i skeniraj s njim,pojaviće ti se prozor koji skenira kod blokade desktopa,prihvati ga i pusti nek radi
alat ili program će ti prepoznati hrvatski jezik,ajd srpski
eto, ja bi probao s tim još vidjeti o čemu se radi
inače taj dr web se ne instalira,pa ćeš ga kasnije samo bacit/odvuć s mišem u smeće

14 godina
neaktivan
seneka kaže...
gami kaže...

čuj ili si nešto sam zeznuo ili imaš neki virus koji te hebe
ak se hoćeš s tim pozabaviti,skini odavde ovaj alat i skeniraj s njim,pojaviće ti se prozor koji skenira kod blokade desktopa,prihvati ga i pusti nek radi
alat ili program će ti prepoznati hrvatski jezik,ajd srpski
eto, ja bi probao s tim još vidjeti o čemu se radi
inače taj dr web se ne instalira,pa ćeš ga kasnije samo bacit/odvuć s mišem u smeće

OK, hvala ti puno za pomoc probacu jos sa tim, a dali je moguce da se taj Sfc_os.dll sam izbrisao tj. da ga je nesto izbrisalo i dali za to postoji neko rijesenje ..

17 godina
neaktivan
gami kaže...

OK, hvala ti puno za pomoc probacu jos sa tim, a dali je moguce da se taj Sfc_os.dll sam izbrisao tj. da ga je nesto izbrisalo i dali za to postoji neko rijesenje ..

a šta da ti kažem,vjerovatno si vidio ovu stranicu na kojoj navode moguće uzroke problema s tim dll-om
jesi probao napraviti ispravak registra,imaš neki registry cleaner na kompu?
i još nešto,pogledaj u servise da li ti je uključen system restore service,evo kako:
strart - run - upis services.msc - ok/ ili tipka enter
nađi ga,mora biti postavljen na automatic

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 11:39 (seneka).
14 godina
neaktivan
seneka kaže...
gami kaže...

a šta da ti kažem,vjerovatno si vidio ovu stranicu na kojoj navode moguće uzroke problema s tim dll-om
jesi probao napraviti ispravak registra,imaš neki registry cleaner na kompu?
i još nešto,pogledaj u servise da li ti je uključen system restore service,evo kako:
strart - run - upis services.msc - ok/ ili tipka enter
nađi ga,mora biti postavljen na automatic

Da vidio sam tu stranicu i citao ali opet nisam nasao odgovor, nemam registry cleaner, a system restore service je automatic, nista druze hvala ti puno nadam se da cu uspijeti naci neko rijesenje za ovo ....

17 godina
neaktivan
gami kaže...

Da vidio sam tu stranicu i citao ali opet nisam nasao odgovor, nemam registry cleaner, a system restore service je automatic, nista druze hvala ti puno nadam se da cu uspijeti naci neko rijesenje za ovo ....

a šta je s dr webom? jesi ga uspio pokrenuti i da li je šta našao?
što se tiče ispravka registra,ovdje ti je besplatni optimizator s integriranim registry cleanerom,on u principu ne zadire preduboko u registar i ne radi štetu,problem je ipak što ti ne radi system restore,to nije baš idealna pozicija ako nešto krene po zlu,ali hebi ga,život je rizik

14 godina
neaktivan

Pokrenu sam dr web i ekran krenuo treperiti i izadjem iz njega ... Da samo me brine sto ne radi system restore a koliko se dana moze vratiti system u system restore ...

17 godina
neaktivan
gami kaže...

Pokrenu sam dr web i ekran krenuo treperiti i izadjem iz njega ... Da samo me brine sto ne radi system restore a koliko se dana moze vratiti system u system restore ...

jesi išao ovako do system restorea?
start - all programs - accessries - system tools - system restore - i onda se otvara prozor koji te vodi
ovisi koje točke povratka sistema je napravio,ako je bio uključen,ovaj glary utilities radi automatski backup registra prije njegovog ispravka ali mislim da ovisi o uključenom windowsowom system restoreu
treperiti? pa si se uplašio,ili riskiraj ili reinstaliraj

14 godina
neaktivan

Nebih nista riskirao :D a evo sad sam isao na system restore gore kako si ti napisao a sada pise : System restore has been turned off.
Do you want to turn on system restore now ? Pita me dali zelim da ukljucim system restore ... Ocu ja to potvrditi ???

17 godina
neaktivan

probaj,potvrdi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Opet mi se isto pojavljuje kada zelim da otkacim onu tackicu pojavi mi se isto sto je i prije ....

17 godina
neaktivan
gami kaže...

Opet mi se isto pojavljuje kada zelim da otkacim onu tackicu pojavi mi se isto sto je i prije ....

onaj error jel?
velim ti ,napravio bi skeniranje registra s glaryjem i provjeru na viruse s dr webom,pa kud puklo
ali do tebe je
ako ćeš raditi s glaryjem imaš pod modules u početnom prozoru programa registry cleaner,klikni na to i lijevo gore imaš scan registry for problems,dalje ćeš znati,kad završi -repair ili kako već
eto ako se odlučiš na malo rizika

14 godina
neaktivan

Ne error nego ovo : http://imageshack.us/photo/my-images/3/systemrestore.png/ ...

SAd neznam ni ja sta da radim aj vidjecu nesto valjda cu uspijeti nesto da napravim ...

17 godina

- napravi reinstall. Šanse su 26% da će pomoći.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice