RUNDLL error

poruka: 18
|
čitano: 14.119
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RUNDLL error

Eto kratko i jasno...

Prilikom podizanja Windowsa ili restartanja od danas mi se počeo izbcivat neki error, pa da vas pitam kako to maknuti i u čemu je problem pošto vidim da je nešto sa system32...

Screen : http://www.postavi.com/images/ks0aydaux9bmsaqcvdz8.jpg

Hvala svima na odgovorima i na pomoći...:)

Šaljem sve igrice za 20kn poštom...PES 2009,FIFA2009,Crysis warhead, Cod5,Nfs undercover, Tomb raider underworld, Far cry 2, fm9 ,stalker clear sky , fall out 2 , nba 09 ...Sve sam ja skinuo i isprobao .. Za sve upite na PM...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: RUNDLL error
NoOne1 kaže...

Eto kratko i jasno...

Prilikom podizanja Windowsa ili restartanja od danas mi se počeo izbcivat neki error, pa da vas pitam kako to maknuti i u čemu je problem pošto vidim da je nešto sa system32...

Probaj scanati kompjuter od virusa.
Goodbye
16 godina
neaktivan
Axlus kaže...
NoOne1 kaže...

Eto kratko i jasno...

Probaj scanati kompjuter od virusa.
 Nažalost to već isprobao za Zone alarm i Malwarebytes atni malware , ali ništa  se ne promjeni i opet izbaci istu stvar...

dalje??:D
Šaljem sve igrice za 20kn poštom...PES 2009,FIFA2009,Crysis warhead, Cod5,Nfs undercover, Tomb raider underworld, Far cry 2, fm9 ,stalker clear sky , fall out 2 , nba 09 ...Sve sam ja skinuo i isprobao .. Za sve upite na PM...
17 godina
RUNDLL error

Probaj s Kaperskym 2009 to ti je najbolji antivirusni, sve živo nađe i čisti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivaninho kaže...

Probaj s Kaperskym 2009 to ti je najbolji antivirusni, sve živo nađe i čisti.

Ma znam al evo isprobao sa Zone alarm i Malwarebytes atni malware i Trojan remover i našli su nešta i pobrisali al to nije to ...

Stvarno jako pouzdani programi i sve uvijek nadu i rijese , pa vjerujem da bi i ovo...Da sad bzvz ne idem na kaspersky...

Ima neko drugo riješenje?
17 godina
neaktivan

Jedino sto mi pada na pamet ovde je koristenje trecih tema za Windows.

Jesi li skoro koristio neku uber temu?

System Restore?   System File Checker? (cmd---sfc /scannow )

Skoro deinstalirani program?

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Jedino sto mi pada na pamet ovde je koristenje trecih tema za Windows.

Jesi li skoro koristio neku uber temu?

System Restore?   System File Checker? (cmd---sfc /scannow )

Skoro deinstalirani program?

Ma koristim onu Alienware temu duže vrijeme i s njom nikad problema...

A system restore cu probat kasnije ako niko ne zna pravo riješenje..:(

Sam me ovo još zanima

1. Start – All Programs – Accessories – Command Prompt
2. Start – Run – upisite: cmd
U novootvoreni prozor Command Prompta upišite SFC i lupnite enter
Sada su se otvorile sve naredbe za SFC , no nas zanima SCANNOW
Dakle stavili ste Windows instalacijski cd u cd-rom sada preostaje u Command Promt upisati:
SFC/SCANNOW i pritisnite enter

zašto moram ubacit od winsa cd??'

tu se nece nist pohebat???
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 22:52 (NoOne1).
16 godina
neaktivan
RUNDLL error

Izbrisala ti se je ta datoteka u windows, system 32 direktoriju i sad prilikom pokretanja računala nemože je nač,, popravi si sa cd-om windovse

1. Klikni na Start zatim na Run.

2. Sada upiši SFC /scannow ( iza SFC se nalazi razmak)

3. Pritisni OK.

Sada će te tražiti da staviš sistemski cd u CD-ROM (instalacijski CD), nakon toga prepusti Windowsima da odrade svoj posao.

Evo link

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 7:31 (Xero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xero kaže...

Izbrisala ti se je ta datoteka u windows, system 32 direktoriju i sad prilikom pokretanja računala nemože je nač,, popravi si sa cd-om windovse

1. Klikni na Start zatim na Run.

2. Sada upiši SFC /scannow ( iza SFC se nalazi razmak)

3. Pritisni OK.

Sada će te tražiti da stavite sistemski cd u CD-ROM (instalacijski CD), nakon toga prepustite Windowsima da odrade svoj posao.

Evo link

Da, našao sam to ne netu baš na nekom forumu..

Sad je na 70% , pa javim jel sve uspjelo dobro...
16 godina
neaktivan
RUNDLL error

Ne znam šta sad da napravim...Na kraju dok mi sve riješi Run mi je otvoren i ono sve i nz jel da samo ugasim il šta....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RUNDLL error

Nažalost ništa...Sve uredno ugasio restarto komp cd ostao unutra na onom plavom ekranu mi pisalo Please wait....

Pričekalo nešt 10 sekundi i opeeeeet error drapi..

Ima još kako riješenje????!??!??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NoOne1 kaže...

Nažalost ništa...Sve uredno ugasio restarto komp cd ostao unutra na onom plavom ekranu mi pisalo Please wait....

Ocigledno je da taj dll je ostatak nekog programa (deinstaliran mozda,mozda se "dogodio" Windows update..ko zna)
Idi na System Restore,okani se zone sumraka.
Taj dll nigde nisam uspeo naci na googleu.
Prije ukljucivanja Sys.Restorea svakako vidi help tvog antiviri programa dali je zasticen bas od Sys. Restorea.

Na primer kod Nortona zove se Tamper Protection i sluzi da bi se ovaj zastitio od virusa koji pokusavaju onemoguciti anti vir. programe da bi penetrirali u sistem,nazalost ova zastita ne ume razlikovati system restore od virusa i svaki pokusaj vracanja stanja rezultira sa greskom (citaj katastrofom kod nortona)
  Siguran sam da ova opcija postoji i kod Kasperskya ali pod drugim imenom 

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
16 godina
neaktivan
RUNDLL error

Probaj napravit scan diska - Otvori My Computer, pa desni klik na Local Disc C:, pa Properties, pa idi na Tools, pa Check Now....I označi one obadvije opcije i klikni Check.On će te pitat da li želiš da disk pregleda prilikom sljedećeg pokretanja ti klikni na yes i restartiraj comp i onda pričekaj da završi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NoOne1 kaže...

pošto taj fajl ne postoji, rezultat virusa, probaj sa combofixom. odličan tool.
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny...' -- Isaac Asimov
17 godina
neaktivan
RUNDLL error

Jesi li probao na START ...RUN pa ukucaj msconfig. Zatim klikni na STARTUP i probaj potražiti zafufovi.dll.

Zatim makni kvačicu sa te dll i restartiraj komp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

REGEDIT->EDIT->FIND (naziv tod dll-a,) pa obrišeš sve ključeve glede istog. Restart....

17 godina
neaktivan
beerhunter kaže...

REGEDIT->EDIT->FIND (naziv tod dll-a,) pa obrišeš sve ključeve glede istog. Restart....

Ovo bi trebalo pomoci.
Inace problem je najvjerojatnije neki zaostali trojan u obliku BHO dodatka za IE. Za ovakve stvari preporucam Trojan Remover ili WinXP Manger pa rucno pronadjes BHO koji su trojani i izbrises ga.
Webmaster Filozofskog fakulteta u Rijeci www.ffri.hr
16 godina
neaktivan
abeerhunter kaže...

Da, sve isprobao ali sam je ovo uspjelo od beerhuntera...

Hvala svima na odgovorima...:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice