Recovery (win 10)

poruka: 4
|
čitano: 1.286
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Recovery ?

Pozdrav svima!

Imam problem i molim Vas za pomoć prije nego me izludi ovo moje neznanje.

NAIME: curin komp je bio u banani (prekinula je windows update na 90% što je rezultiralo 1 000 000 erora kod ulaska u windows) i sad ja heroj idem riješit problem. Ništa, restartam lap -> f11 (recovery opcije) -> potvrdim i napravim backup na ext. hardu (slike neke i pizdarije za faks 30GB) -> komp fino napravi backup na hardu -> komp fino reinstalira windowse -> na meni ostaje da ih prilagodim i eto me ponovo u friškim windowsima -> super, sve je vraćeno u normalu -> ali eto problema -> naravno, slike i pizdarije su na ext. hardu ( RECOVERY D: ) -> e sad, kak da ja to pokrenem odnosno kopiram na C:  ?

Kad u My Computer imam ponuđene particije "C:"  i "RECOVERY D:" te dvokliknem na "RECOVERY D:" dobijem sljedeću obavijest nešto kao "oprez, ova particija služi kao particija za oporavak, ne brišite datoteke kako nebiste naišli na poteškoće prilikom sljedećeg recoveria bla bla bla bla"

Što mi je činiti ? Dal' pomoću nekog programa to pokrenem ili da bootam s "RECOVERY D:" particije ili ?

Samo želim slike i pizdarije natrag :D

Hvala puno na odgovoru unaprijed! :)

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Recovery ?

Slabo koristim te recovery opcije kod windowsa, točniije ne koristim ih, ali odmah ti mogu sa sigurnošću reći da ne možeš bootat sa RECOVERY particije

Trust nobody, become the best !
17 godina
moderator
Re: Recovery ?

Iz opisanog, nije mi jasna situacija. D: je recovery particija na disku u računalu?

Kad spojiš vanjski disk, onda ti se i taj vanjski disk prijavljuje kao D: RECOVERY? Daj screenshot Disk Managementa.

16 godina
Recovery (win 10)

MOLIM PREPORUKU NEKOG USB STIKA ZA WINDOWS 10 RECOVERY

AKO JE MOGUĆE NEKI DO 250 KUNA

HVALA

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice