Proplem sa cmd

poruka: 4
|
čitano: 857
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Proplem sa cmd

ee ljudi u zadnje vrijeme nisam ni pokusavao nista radit sa cmd ...........ali kad sam usao i pokusao pokrenuti ftp

nije htjelo .........znaci proplem je u tome da kad ja  kucam ftp i pritisnem enter ono nece da pokrene ..u cemu je problem

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Proplem sa cmd
rowa kaže...

ee ljudi u zadnje vrijeme nisam ni pokusavao nista radit sa cmd ...........ali kad sam usao i pokusao pokrenuti ftp

nije htjelo .........znaci proplem je u tome da kad ja  kucam ftp i pritisnem enter ono nece da pokrene ..u cemu je problem

A što se dogodi?

Može printscreen?
16 godina
neaktivan
RE: Proplem sa cmd

jarane da sad nebi uploado sliku..... kad pritisnem enter otwori red koji je bio i prije znac i nista se ne dogodi ko da nisam nista ukucao samo sto se otvori novi red i to je to ........

17 godina
neaktivan
Proplem sa cmd

ovak, tebi je očito taj ftp pobrisan, pa se ne može pokrenuti i tak neka stvar... ne znam riješiti tvoj problem, ali ajmo probati eksperimentirati. uglavnom, išao sam searchati ftp na svom kompu, i izbacilo mi je da se nalazi u C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386 pod imenom ftp.exe.

sad ne mogu znati da li je u tome problem što nemaš svoj ftp, ali kada sam kliknuo taj ftp.exe, otvorila mi se komandna linija, tj. cmd i piše ftp>

dakle, identično kao i da sam išao putem cmd-a

ako ti bude falio, javi se, pa ti prebacim svoje fajlove koje ne budeš imao...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice