nije u kvaru, sve je u redu
jos nisam probao pes nakon reinstalarije pa javim kad probam...
EDIT: evo isprobao pes, sada je puno bolje, rijetko kad malo trzne, hvala svima na pomoci
nije u kvaru, sve je u redu
jos nisam probao pes nakon reinstalarije pa javim kad probam...
EDIT: evo isprobao pes, sada je puno bolje, rijetko kad malo trzne, hvala svima na pomoci
Evo, pročitah sve postove ove teme. I ja imam problem - trzanje PES 2010. Ovako, procesor mi je Intel Pentium D 3,2 GHz, 3 GB RAM-a, grafička Nvidia Geforce 8400 GS (512 MB), OS Windows XP SP3...drajveri updejtani za grafičku, komp skeniran Bitdefenderom, instalirani Tune up utilities...kad odem u PES settings, sve ocjene pod karticom "Specification" su "Good". Dakle, trebao bi bez beda žvakati PES. Pokušao sam kopati i po Nvidia settingsima, uključivati i isključivati Frameskipping i Vsync, mijenjati rezolucije....ali nema pomača,..zapinje čak i na "Low" levelu. Monitor mi je 19-inčni Asus (1680x1050), refresh rate je 60 Hz. Pokušao sam smanjiti rezoluciju, i povećati refresh rate na 75 Hz (što mi bude omogućeno kad smanjim rezoluciju), i bude nekih pomaka, ali nije to to. Isključim čak i Bitdefender i Spybot (njih koristim za zaštitu)...međutim, nema pomaka. PES igram na laptopu slabijih karakteristika, na "Low" levelu, ali ne zapinje, već teče glatko. Također, igram PES još od ISS-a, pa sam osjetljiv na loš FPS..a kupio sam komp zbog uživanja u PES-u. Čak sam i reinstalirao PES. ali ništa. Koristim PESEdit.com Patch, ali nije ni on uzrok, jer i na laptopu koristim njega. Ima li tko ideju? Molim, ali zaista molim, za pomoć i unaprijed hvala!!
Dobar dan svima e ovako imam problem sa kompom NPR igram sniper ghost warrior i odjednom mi zasteka na 15 sekundi pa opet sve normalno i tako cijelo vrijeme e sad da li je to zbog neorginal windowsa molim pomoc.
my COMPUTER ATI Radeon HD 5500 series 2 gb ram intel od 1.6ghz i neorginal windows 7 ultimate
pomozite molimav vas