Problem sa rezolucijom monitora

poruka: 5
|
čitano: 2.615
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ovako probmel je što mi mnitor podr

ava rezoluciju OD FU*CKING 1024X768 max.!!! E sada peroblem je što nemogu igrati na većoj rezoluciji., a u mirrors edge automatski napravi veću rez i onda mi sere monitor. Kako da ja napravim da mi prije prije ulaska u igru rezoluciju od 1024x768?

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa rezolucijom monitora

-kakav monitor (specifikacije) i dali je CRT ili LCD..

predpostavka LCD, vjerojatnije da je problem u refreshu, pokreni dxdiag (u CMDu) i overidaj refresh. Za LCD 60Hz.

-drugo rješenje, potraži config u igrinom folderu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
ihush kaže...

-kakav monitor (specifikacije) i dali je CRT ili LCD..

predpostavka LCD, vjerojatnije da je problem u refreshu, pokreni dxdiag (u CMDu) i overidaj refresh. Za LCD 60Hz.

-drugo rješenje, potraži config u igrinom folderu.

Monitor je flatron L1530S i da, igra je namještena na 63.5 KHz (ali čudno mi je jer je to uvjek za sve igrice :/)

16 godina
neaktivan

imam problem igre sam uviek igrao na 1280x720 i bila mie uviek siroka slika i sve 5....ponovno sam installiro windows 7 64-bitni i sad mi ostane gore u kutu i skroz dole crn og molim pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LEST kaže...

imam problem igre sam uviek igrao na 1280x720 i bila mie uviek siroka slika i sve 5....ponovno sam installiro windows 7 64-bitni i sad mi ostane gore u kutu i skroz dole crn og molim pomoc

Ili je do igrice, ili do možda drivera od onitra (probaj skinuti drivere za svoj monitor){#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice