Problem rapidshare zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.583
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem rapidshare
pitanje

imam xp home licenciran,ne prihvata mi ni jednu od verzija rapidshare(1.1,2.2 3.1)HELP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem rapidshare

Kakav se tocno zove program?

I sta tocno ne prihvaca,gdje se javlja problem?

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
16 godina
protjeran

rapidshare je web stranica za download...

a ima i program (NELEGALAN!!) koji pokušava pronaći besplatno mjesto da netko postane Premium user bez plaćanja...

Jel mi dobar potpis?
16 godina
neaktivan

Gdje se javlja problem?

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
16 godina
neaktivan
Problem rapidshare

Malo opširnije objasni, od viška ne boli glava.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 17:18 (vickokill).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...

rapidshare je web stranica za download...

a ima i program (NELEGALAN!!) koji pokušava pronaći besplatno mjesto da netko postane Premium user bez plaćanja...

Moradoh se nasmijati kad sam ovo pročitao. RapidShare premium account je kao i svaki drugi account. Znači, ako ne postoji u njihovoj bazi, onda ga nema. Nema tog generatora koji će tebi stvoriti username i password s kojim ćeš ti moći uči u rapid (jedino bruteforce metoda, koja bi za sve moguće kombinacije znakova na sve moguće duljine stringova. Sad, to bi teoretski bio beskraj, što poprilično dugo traje za jedan rapidshare premium acc. Ali, pošto postoje limitacije, ajmo reći da username ne smije biti veći od 32, a password od 128 znakova. Ajmo reći da se smiju koristiti samo mala slova engleske abecede i brojevi. To je znači 26+10 znakova. Drugim riječima, to je 32^36 mogućnosti za username. Password ima iste limitacije, samo veći string. Znači 128^36. Možda je 2% od toga registrirano. Što misliš, koliko vremena treba i kolika je isplativost?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
tell me more i Adobe
autorov komentar

zna li iko da li je Tell me more samo za xp ili može na vistu i 7-cu.i na visti i na 7-ici mi pokazuje GREŠKA 2 OD 6.na xp home je ferceralo.i još jedan problem Adobe rader kad skinem novu verziju se nikad potpuno ne integriše.unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: tell me more i Adobe

dragon ima program koji ti generira username i password (ne stvara account)

neznam od kud informacije,imao sam to i radilo je (ako smijem reci) ;)

al dobijes na rapidshare.de

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice