Problem sa racunarom

poruka: 7
|
čitano: 1.350
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa racunarom
pitanje

Pozdrav svima.

Prije nekoliko dana racunar mi se poceo cudno ponasati. Kada pustim neki video fajl, nebitno kojeg formata

racunar se "ukoci", monitor svakih par sekundi pocrni i onda se ugasi pa moram restartovati komp.

Uz to, kad palim racunar sistem se ne pokrece odmah (ne pali se monitor) i moram ga restartovati nekoliko

puta da se napokon pokrene.

Prije svega ovoga instalirao sam codece za GOM player ali sam ih obrisao misleci da je u tom problem.

Takodje napravio sam system restore na period prije nego sto se ovo pocelo desavati i opet nista...

Skenirao sam ga AVG-om i prema njemu nema virusa...

U cemu je problem?

0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa racunarom

Moja preporuka je da makneš AVG i staviš Aviru , te staviš Malwarebytes.Te njima skeniraj komp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa racunarom
autorov komentar

Uradio sam to i nasao nekoliko trojanaca ali opet se pojavljuju isti problemi.

Mislim da mi ne gine ponovno instaliranje XP-a.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa racunarom

Jeli se to pojavljuje samo kod filmova, ili kod svih grafičkih programa/igara (3d modeliranje, igre..)?  Koju grafičku imaš i koliko ti je star komp?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
Monte Cristo kaže...

sumnjam da ces i to moci, jer kako si naveo, kod paljenja racunara, trebas vise puta probat da bi se napokon upalio, e ako to uradis kod restarta (instalacija) ode instalacija, razumijes, rijesi problem softverom i antivirusima, reinstalacija windowsa ti ovdje nemoze pomoc...
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
autorov komentar
DragonSoul kaže...

Jeli se to pojavljuje samo kod filmova, ili kod svih grafičkih programa/igara (3d modeliranje, igre..)?  Koju grafičku imaš i koliko ti je star komp?

Kod svih graph programa.

NVIDIA GeForce FX 5200,
star je nekih 5-6 godina...nije najnovijiOsmijeh

Mislis da je do graficke?

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Bes7 kaže...
Monte Cristo kaže...

sumnjam da ces i to moci, jer kako si naveo, kod paljenja racunara, trebas vise puta probat da bi se napokon upalio, e ako to uradis kod restarta (instalacija) ode instalacija, razumijes, rijesi problem softverom i antivirusima, reinstalacija windowsa ti ovdje nemoze pomoc...

U pravu si, nije mi to palo na pamet.

Evo probao sam sa gomilom nekih antivirusa i opet nista.
Ako je neko imao slican problem volio bi znati kako ga je rijesio...???

Ako nista uskoro sam planirao uzimati novi racunar...cini mi se da je to najbolja opcija...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice