Ajmo metodom eliminacije, sto bi jos moglo biti?
Ukratko, stavim CeDe, krenem prziti mp3 kompilaciju i cijela stvar stane na 5-7%, ovisno o tome koliko pun cede stavim, tako stoji pet minuta i onda izbaci pogresku. Nero vice ERROR COULD NOT PERFORM FIXATION.
Ja krenuo ovako:
1. Pokusao drugu przilicu na laptopu
2. Napravio update Nera za cijelu jednu verziju gore
3. Probao jos dva Softwarea na przenje
4. Napravio uninstall obje przilice sa kompa i dao windowzima da ih nanovo ocitaju
5. Pokusao drugu marku CDa
6. Hebao sve po spisku samom racunalu...
7. Podigao cijeli sustav preko imagea nanovo
Nijedna od doticnih stvari nije pomogla...
Ima jos jedna stvar koju bi volio napraviti, ali ne znam kako, a to je nabaviti neke druge, starije ili novije drivere za samu przilicu... Ima netko ideju kako to napraviti obzirom da ne znam marku przilice u laptopu, vec imam samo info koji mi sam sistem daje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Riknila ti pržilica...
Ajmo metodom eliminacije, sto bi jos moglo biti?
Ukratko, stavim CeDe, krenem prziti mp3 kompilaciju i cijela stvar stane na 5-7%, ovisno o tome koliko pun cede stavim, tako stoji pet minuta i onda izbaci pogresku. Nero vice ERROR COULD NOT PERFORM FIXATION.
Ja krenuo ovako:
1. Pokusao drugu przilicu na laptopu (dakle nije przilica)
2. Napravio update Nera za cijelu jednu verziju gore (ovo ne pomaze)
3. Probao jos dva Softwarea na przenje (ovde si stvarno pohebao sve :))) )
4. Napravio uninstall obje przilice sa kompa i dao windowzima da ih nanovo ocitaju
5. Pokusao drugu marku CDa
6. Hebao sve po spisku samom racunalu... (i ovo je super)
7. Podigao cijeli sustav preko imagea nanovo
Nijedna od doticnih stvari nije pomogla...
Ima jos jedna stvar koju bi volio napraviti, ali ne znam kako, a to je nabaviti neke druge, starije ili novije drivere za samu przilicu... Ima netko ideju kako to napraviti obzirom da ne znam marku przilice u laptopu, vec imam samo info koji mi sam sistem daje?