Problem sa przilicom (pekacem, za juznjake :) )

poruka: 3
|
čitano: 1.060
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa przilicom (pekacem, za juznjake :) )

Ajmo metodom eliminacije, sto bi jos moglo biti?

Ukratko, stavim CeDe, krenem prziti mp3 kompilaciju i cijela stvar stane na 5-7%, ovisno o tome koliko pun cede stavim, tako stoji pet minuta i onda izbaci pogresku. Nero vice ERROR COULD NOT PERFORM FIXATION.

Ja krenuo ovako:
1. Pokusao drugu przilicu na laptopu
2. Napravio update Nera za cijelu jednu verziju gore
3. Probao jos dva Softwarea na przenje
4. Napravio uninstall obje przilice sa kompa i dao windowzima da ih nanovo ocitaju
5. Pokusao drugu marku CDa
6. Hebao sve po spisku samom racunalu...
7. Podigao cijeli sustav preko imagea nanovo

Nijedna od doticnih stvari nije pomogla...

Ima jos jedna stvar koju bi volio napraviti, ali ne znam kako, a to je nabaviti neke druge, starije ili novije drivere za samu przilicu... Ima netko ideju kako to napraviti obzirom da ne znam marku przilice u laptopu, vec imam samo info koji mi sam sistem daje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2008 13:10 (Gogach).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa przilicom (pekacem, za juznjake :)

Riknila ti pržilica...

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa przilicom (pekacem, za juznjake :)
Gogach kaže...

Ajmo metodom eliminacije, sto bi jos moglo biti?

Ukratko, stavim CeDe, krenem prziti mp3 kompilaciju i cijela stvar stane na 5-7%, ovisno o tome koliko pun cede stavim, tako stoji pet minuta i onda izbaci pogresku. Nero vice ERROR COULD NOT PERFORM FIXATION.

Ja krenuo ovako:
1. Pokusao drugu przilicu na laptopu (dakle nije przilica)
2. Napravio update Nera za cijelu jednu verziju gore   (ovo ne pomaze)
3. Probao jos dva Softwarea na przenje (ovde si stvarno pohebao   sve :))) )
4. Napravio uninstall obje przilice sa kompa i dao windowzima da ih nanovo ocitaju
5. Pokusao drugu marku CDa
6. Hebao sve po spisku samom racunalu...  (i ovo je super)
7. Podigao cijeli sustav preko imagea nanovo

Nijedna od doticnih stvari nije pomogla...

Ima jos jedna stvar koju bi volio napraviti, ali ne znam kako, a to je nabaviti neke druge, starije ili novije drivere za samu przilicu... Ima netko ideju kako to napraviti obzirom da ne znam marku przilice u laptopu, vec imam samo info koji mi sam sistem daje?

1.Idi na www.nero.com i skini Nero Removal tool.Zaustavi XPov service za przenje (skoro da sam siguran da nove verzije Nera to cine automacki ali...bes ga) 
2.Ako to ne radi skini Revo Uninstaller i makni Nero pomocu njega.Upogoni CC cleaner i ocisti sve sto se tice Nera
Ne diraj firmware..jos.Vrljo je verovatno da su se ona dva programa za przenje poklali

Spominjes image,dakle stvar ti je bitno pojednostavljena. Za probu instaliraj ponovo XP SP2 i vidi sta se desava.
Prije toga se osiguraj da imas bootabilni medij za vracanje tog imagea 

"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice