Problem outlook - neće poslati mail

poruka: 4
|
čitano: 5.412
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam problem sa slanjem maila putem outlooka, pokušavam doma namjestiti poslovni mail da mogu slati kolegama. Na poslovnu adresu od  kolegice ne mogu isporučiti mail nego mi se javlja dolje navedena poruka. Napominjem da na sve ostale mail adrese, tipa gmail, yahoo i sl. mogu normalno slati, kao i da sa svog gmaila mogu slati na ovaj poslovni. Molim pomoć da bar otprilike znam u čemu je problem. Evo i poruke koji mi izbacuje:

This is the mail system at host mxscanout.iskon.hr.

I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<POSLOVNA ADRESA>: host mail.meridian-apr.hr[85.25.176.149] said: 550
   5.7.1 <MOJA ADRESA> Access to <POSLOVNA ADRESA> not allowed
   (in reply to RCPT TO command)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Outgoing server mora biti server od tvog internet providera.

Npr. ako se spajaš preko T-Coma, onda je outgoing mail.t-com.hr, ako si preko Iskona, onda mail.iskon.hr itd.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem outlook - neće poslati mail

Hvala na odgovoru. Outgoing mail je dobro podešen, na sve ostale adrese mogu normalno slati samo na ovu ne. Zanima me šta znači poruka i u ćemu bi mogao biti problem jer nemam uopće ideju.

14 godina

Imam slican problem ako netko zna : problem je u tome sta mogu slati mail na neke adrese ,a na neke ne preko outlooka? jel stvar u postavkama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice