Problem s messengerom

poruka: 7
|
čitano: 2.977
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s messengerom

radi se o sljedećem...zadnjih par dana mi se malo malo pojavljuje problem da se tipkovnica prebaci na engleski al samo u windows live messengeru..tj.

mješaju se z i y i ostali znakovi na tipkovnici..u čem je problem?!

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Problem s messengerom
makaweli kaže...

radi se o sljedećem...zadnjih par dana mi se malo malo pojavljuje problem da se tipkovnica prebaci na engleski al samo u windows live messengeru..tj.

mješaju se z i y i ostali znakovi na tipkovnici..u čem je problem?!

Nemam pojma u čemu je problem, probaj MOŽDA izbrisat pa ponovno instalirati Windows Live Messenger
People that think they know it all annoy those of us that do!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2008 15:06 (Shady).
17 godina
neaktivan

a što je najgore...s kim god razgovaram to se i njima pojavi....a kad ja izadjem njima je normalno..wtf?!?

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Problem s messengerom

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
vjeko kaže...
 Kad smo već kod ostalih IM-ova, možeš si skinuti Pidgin, ponekad mi se dogodi da mi se msn ugasi i ne može se otvorit, pa koristim Pidgin, super je...
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan

ma probavo sam pidgin i trillian i ostale, no ostaje m ja pri messengeru..hehe

17 godina
neaktivan

Pa zar je problem stisnut CTRL + Shift na brzinu kad se to dogodi? Neodlučan

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice