Ubacim ja cd od windowsa,odaberem na koju particiju ću ga instalirati,Formatiram tu particiju,iskopiraju se fajlovi uradim restart.Poslije toga mi se samo prikazuje PRESS A KEY TO REBOOT.Hard disk je malo stariji od 20Gb polovan kupljen za stari komp. Instalirao sam 100 puta windows tako da nisam pravi noob.Ako znate uz čemu je problem POMAGAJTE.Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni se dešavalo da dođe kopiranje fajlova do nekih 80 i nešto posto i nakon toga jednostavno zamrzne, na kraju se ispostavilo da je problem u hard disku
probaj s novim cd-om ako nemogne probaj s novin diskom! dodaj jednu tricu isprid toga 20 gb i bit ce uredu hehehe
Imao sam i ja taj problem
resjenje je promjeniti hdisc
Riješio sam problem,hvala svima na pokušaju.Problem je bio u tome što nisam mogao instalirati windows kad ga podijelim u 2 particije.Formatirao sam cijelu particiju bez dijeljenja i instalirao sam Windows.
Hmmmmm...ja sam imao P3 sa HDD 20 GB pa sam bez problema stavljao dva XP-a na dvije particije!Za normalan rad XP-u treba 6-7 GB prostora.
Problem je u tome sto kad formatirate HD formatirate ga u NTFS sistemu a ako je disk manji od 40GB to ne radi, znaci ako je manj od 40GB neradi NTFS nego treba FAT32.
Ne bi bilo. Ak se dobro sjećam limit za FAT32 je 32GB po particiji. A zakaj se ne bi HDD od npr 20GB mogao formatirati u NTFS??
Vidio sam i manje HDD formatirane u NTFS, pogotovo za vrijeme NT4 sustava kad su HDD bili puuuno manji.
Neznam ali ja sam danas na neki PC instalirao XP imao je disk od 20GB i nista nije radilo. Prvo nekoliko putasam morao instalirat vindowsw a kad su se napokon instalirali nisu radili, a kad sam prebacio na FAT32 sje je perfektno radilo.
Problem je u tome sto kad formatirate HD formatirate ga u NTFS sistemu a ako je disk manji od 40GB to ne radi, znaci ako je manj od 40GB neradi NTFS nego treba FAT32.