ovako kada sam pokušao instalirat windows xp sp2 dosao mi je ovaj error: LBRTFDC.SYS
šta da napravim u biosu ili di da to riješim?
ovako kada sam pokušao instalirat windows xp sp2 dosao mi je ovaj error: LBRTFDC.SYS
taj LBRTFDC.SYS ti je system driver za Toshibine floopy-e
to mi se desilo na aceru. šta da napravim da to riješim.?? probo sam jučer ne tek ispred mojih očiju raspakirani novi lap top acer i na svoj stari sam isto probo i isti error.
upalim komp učita cd i dođe ono plavo. i loada dolje na dnu dosta stvari i taman kad ih završi loadat dođe error.
možda ti je cd oštećen......onda zna javljat errore............
probaj s nekog drugog cd instalirat pa onda napiši jel to ili............
To bio mozda bio problem,da jer isto je i meni pisalo a cd i bio pokvaren ja uzeo od frenda sve radi super...probaj od freenda uzet...
to mi se desilo na aceru. šta da napravim da to riješim.?? probo sam jučer ne tek ispred mojih očiju raspakirani novi lap top acer i na svoj stari sam isto probo i isti error.
upalim komp učita cd i dođe ono plavo. i loada dolje na dnu dosta stvari i taman kad ih završi loadat dođe error.
Htio sam ti dat stranicu za skinit novi LBRTFDC.SYS ali ti se plaća pa mi je to preglupo.
Probaj s drugim cd-om
Imam Vistu Ultimate SP1.
Malo bih experimentiral i pokušavam stavit xp SP3. Nadalje... Ubacim cd, pokaže mi da stisnem bilo koji tipku.. ja stisnem...
kaže da provjerava konfiguraciju i ništa više se ne pokazije. Imam svoj cd sa Sp3-om, ozeo sam od jednog frenda pa od drugog sam nabavil xp sa SP2
ali ne želi pokrenut setup.
Mislim da nema proble ma sa hardverom jer imam novi Intel Core Quad 6600 sa 4GB rama te 8600GT je grafička.
A fora je što pokrene instalciju viste jer sam nju stavil da vidim da moža ni nju ne želi pokrenut, ali je to banalno jer sam je već prije instaliral gore.
POMOČ!!! NEZNAM STO DA RADIM
probat ću pa ću vam javit. hvala na odgovorima.
Htio sam ti dat stranicu za skinit novi LBRTFDC.SYS ali ti se plaća pa mi je to preglupo.
Probaj s drugim cd-om
Probaj s drugim cd-om