Problem google

poruka: 8
|
čitano: 1.658
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem google

podzrav ..kada otvaram google više mi se ne otvara standardno nego mi je sljedeći link googlea :

file:///C:/Users/toni/AppData/Roaming/GooToolBar/GooToolBar%20Installer/1.0.0.0/MyGoogle.html

ima li tko rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem google

di pišeš web adrese gore napiši www.google.com

Zagorje u srcu
14 godina
neaktivan
Problem google

da ali imam u bookmarksima googleovu sličicu i kad stisnem na nju opet me pošalje na taj link...

uđem na yahoo tražilicu i upišem google opet me izbaci na taj link..ali kako bi vam rekao...uoće ne učitava kada stisnem na google odmah otvori kao da je na HD-u..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

zbog toga jer to i jest datoteka na tvom hard disku :

file:///C:/Users/toni/AppData/Roaming/GooToolBar/GooToolBar%20Installer/1.0.0.0/MyGoogle.html

nalazi se na disku c, u datoteki user onda toni pa AppData pa roaming pa gootoolbar gootool bar installer ovo gootool bar instaler trebaš obrisati i sve bu ok.

Odinstalirati cclinerom ili koji več program koristiš..

Zagorje u srcu
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 10:58 (crni pauk).
14 godina
neaktivan
Problem google

rješeno..

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 11:19 (hdoz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem google

i još sam vas htio pitati

imam problema sa gmail prijavom..sinoć smo se ja i prijatelj iz kvarta  pokušavali ulogirati na njegov stari gmail preko kojeg je nešto naručivao u ADM-u zanimali su nas neki detalji...došli smo do tajnog pitanja i upisivali smo ime oca i upisivali smo ime bez slova J dakle antonio a trebalo je antonijo pošto je on namjerno stavio to j i sjetio se danas nakon što više nismo mogli upisivati odgovore.. kada idemo na gmail promjenu lozinke znači onda nam izbaci stranicu gdje trebamo upisivati razne podatke nekih 5 adresa zadnje lozinke koje se sjećamo a problem je što je account star 2 ipol godine i korišten je 2 puta...

znate li možda za koliko vremena ćemo moću upisati samo odgovor na tajno pitanje bez tih milion podataka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imaš gore gumb hvala {#} pa probaj očistiti kolačiće pa probati tako {#}( ja osobno koristim ccliner za čiščenje kolačića)

Zagorje u srcu
14 godina
neaktivan
Problem google

čiščenje kolačića nije pomoglo...problem je što nam informacije trebaju što prije a nemožemo ispunjavati sve one informacije..postoji li neki drugi način ?

:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice