Premalo prostora na hard disku :S

poruka: 12
|
čitano: 3.850
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem .. dakle na disk D imam igricu od 7 gb disk ima 400gb free prostora ... no kada idem raspakirati javi mi da je premalo prostora na disku ... jel moguce da je to zbog C jer na njemu imam samo 3 gb slobodno ?

edit: sad odem tamo na moje racunalo i pise mi na C da je slobodno samo 3 gb ... ja udjem na C i oznacim sve ikone i vidim da je samo 10 gb popunjeno a na njemu imam sveukupno 20gb ... gdje je onih 10 ? lol

xF: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 21:55 (rebelsy).

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

refresh* molim pomoc brzo .. hvala vam !

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

itko ?

0 4 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Premalo prostora na hard disku :S

Skini tune up utilities i odi na free up disc space pa nek ti on počisti...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 22:07 (APazinjan).
16 godina
neaktivan

ok fala evo skidam ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa čovječe tek ti je poruka 15ak min na forumu, subota je ljudi su vanka...

Što se tiče ovoga di je 10 gb, vjerojatno su skriveni fajlovi (imaju windowsi - pretpostavljam da su windowsi - svoje fore di šta spremaju). Što se tiče ovoga sa low disk space, hmm, probaj očisiti sa CCleanerom komp, a probaj i ovo (al prvo spremi registry za svaki slučaj, sa File > Export - da možeš vratit na staro ak ne proradi):

(slika)

Low disk space Low disk space
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neradi nista od toga... ccleaner imam vec od prije al on ne ocisti toliko neg sam nest malo .... skino sam ove utilies il sta vec nista ne napravi... ovo sam probo isto nista se ne dogodi isto :S

edit: sad gledam kad raspakiram vidim da se na C trose mb sto veci postotak raspakira ... a raspakiram to na D ... kak to mogu promjenit s C na D ili sta vec ... ne kuzim ovaj problem nikako sta smeta

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 22:23 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...

neradi nista od toga... ccleaner imam vec od prije al on ne ocisti toliko neg sam nest malo .... skino sam ove utilies il sta vec nista ne napravi... ovo sam probo isto nista se ne dogodi isto :S

edit: sad gledam kad raspakiram vidim da se na C trose mb sto veci postotak raspakira ... a raspakiram to na D ... kak to mogu promjenit s C na D ili sta vec ... ne kuzim ovaj problem nikako sta smeta

Pa kad te pita kamo želiš raspakirat jel staviš putanju na D disk???

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan

pa otvorim tu datoteku koja je u winraru kuzis kliknem 2 puta na nju .. unutra imam datoteku koju moram prebacit.. i prebaacim je u istu tu mapu .. kuzis .. na D llol ... al on opet trosi na C svoje nesto :S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

pa otvorim tu datoteku koja je u winraru kuzis kliknem 2 puta na nju .. unutra imam datoteku koju moram prebacit.. i prebaacim je u istu tu mapu .. kuzis .. na D llol ... al on opet trosi na C svoje nesto :S

Vjerojatno troši nešta u nekom /local/temp folderu štajaznam. Taj .rar/.zip imaš na D, jel tak? Aj probaj samo desni klik pa extract here ili neš u tom smislu...

16 godina
neaktivan

e da evo sad sam upravo to napravio ... klikno sam na rar datoteku i extract here ... i eto sad nist ne trosi sve ljepo ide ... odo igrat dirt 2 napokon XD thx moze lock !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

e da evo sad sam upravo to napravio ... klikno sam na rar datoteku i extract here ... i eto sad nist ne trosi sve ljepo ide ... odo igrat dirt 2 napokon XD thx moze lock !

Aj, drago mi je. Molim, i drugi put...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice