ADMIN MOZE OBRISAT TEMU! Problem rijesen
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hebi je
nosi na garu, inace link ne radi? ja ne vidim sliku!lp
i dalje ne radi sivo sve buraz!
Momak, nadaleko je poznato da su reaktori svake vrste OPASNI. Ako nema Stevena Seagal-a u blizini - takve stvari ne diras. Link na sliku ti je u banani i nista se ne vidi, ali sam prilicno siguran da kada odneses grafu s cvarkom umjesto procesora - da ces dobiti isti odgovor identican mome od frajera zaduzenog za reklamacije - reaktori se ne diraju bez pomoci Stevena Seagal-a.
hebi je
Evo probaj sad
Momak, nadaleko je poznato da su reaktori svake vrste OPASNI. Ako nema Stevena Seagal-a u blizini - takve stvari ne diras. Link na sliku ti je u banani i nista se ne vidi, ali sam prilicno siguran da kada odneses grafu s cvarkom umjesto procesora - da ces dobiti isti odgovor identican mome od frajera zaduzenog za reklamacije - reaktori se ne diraju bez pomoci Stevena Seagal-a.
Lako se tebi zajebavat
hebi je
Evo probaj sad
i dalje sve sivo...wtf
hebi je
Evo probaj sad
Sinko, manje skropeca i staviti valjan link.
http://www.mediafire.com/view/myfiles/
Ovo je link koji je iza tvog korisnickog imena/sifre na mediafire-u. Stavi sliku ovdje kao privitak i sve ce biti ok ...
Steven je uz tebe!
Evo pogledaj sad gore na 1. post
di je pin nestao, da nije ispao i napravio kratki spoj....odnosno da ti se desila takva neka situacija!??
di je pin nestao, da nije ispao i napravio kratki spoj....odnosno da ti se desila takva neka situacija!??
Nemam pojma! Al pina nema. Trazim povecalo po kuci, sad kad ga trebam nemrem ga nac!
Definitivno plocica smrdi! Jos kad vidim gore da pise PRODUCT OF CHINA, fraze dobijem!!
Kaj da radim? Da vratim taj reactor na mjesto i zovem servis? Dal ce mi priznat garanciju?
Kaj da radim? Da vratim taj reactor na mjesto i zovem ADM? Dal ce mi priznat garanciju?
pa nevidim razlog zasto ti nebi priznali garu, reaktor je napravljen da se moze pod normalno stavljati/vaditi a ne da mu pritom pinovi ispadaju!
Kaj da radim? Da vratim taj reactor na mjesto i zovem ADM? Dal ce mi priznat garanciju?
pa nevidim razlog zasto ti nebi priznali garu, reaktor je napravljen da se moze pod normalno stavljati/vaditi a ne da mu pritom pinovi ispadaju!
Ok...daj mi reci da sve to samo stavim na mjesto kak je i izgorilo?
a vrati sve na mjesto i reci da si prebacio na drugi bios da probas i bammmmmmmmmmmmm
wtf...pa nek oni pogledaju!zaboli te kita!
a vrati sve na mjesto i reci da si prebacio na drugi bios da probas i bammmmmmmmmmmmm
Pa kad je tak i bilo. OK , fala
Pa kad je tak i bilo. OK , fala
Evo zvao sam. Vozim ju dns na reklamaciju
ne znam opće kaj si išel prčkati po kartici i vaditi to van.fino si ju mogel samo odfurati do dućana i nek se oni pozabave kaj je otišlo i zakaj kad imaš garanciju.
ne znam opće kaj si išel prčkati po kartici i vaditi to van.fino si ju mogel samo odfurati do dućana i nek se oni pozabave kaj je otišlo i zakaj kad imaš garanciju.
Sve sam fino vratio na mjesto kak je i bilo. Nisam napravio nikakva fizicka ostecenja, a sigurno im necu rec da sam to otvarao.
E moj Dudek ... citaju oni BUG forum ... vec su spremni sto da ti kazu. Mene su kontaktirali za sliku Stevena Seagal-a u vecoj rezoluciji da mogu isprintati na garantni list ...
E moj Dudek ... citaju oni BUG forum ... vec su spremni sto da ti kazu. Mene su kontaktirali za sliku Stevena Seagal-a u vecoj rezoluciji da mogu isprintati na garantni list ...
Nisam ti ja nikakav dudek i nerviras me vise sa tim Stevenom. Neka citaju, sta cu im ja. Jos bolje. Nemam ja sta skrivat da bi se pribojavao nekog ili neceg!