Povezivanje nije moguće

poruka: 26
|
čitano: 11.613
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Povezivanje nije moguće na određene web stranice

Naslov sve govori. Na neke stranice ne mogu pristupit na jednom pc-u, ali na drugom koji je spojen na istu mrežu mogu.

Probavao sam nekakva rješenja koja sam pronašao na Googleu, ali ništa nije upalilo.

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Povezivanje nije moguće na određene web strani

Proveri hosts file, koi se nalazi u  C:\windows\system32\drivers\etc\, dali igleda normalno.

Skeniraj sistem sa Malwarebytes' Anti-Malware i Hitman Pro i kazi mi koji Firewall koristis.

Pozdrav

Win7 x86 | Online Armor ++ | Hitman Pro | Ad Muncher | WOT
16 godina
neaktivan
Re: Povezivanje nije moguće na određene web strani

A sad ne znam što podrazumijevaš pod normalnim, meni izgleda sve ok imam sljedeće fajlove:

• hosts
  • lmhosts.sam
  • networks
  • protocol
  • services

Scan sa MBAMom je čist. Firewall je od Windowsa.

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
16 godina
Povezivanje nije moguće

Otvori hosts file i pogledaj malo nalaze li se tamo imena nekih stranica kojima ne možeš pristupiti.

Mrzim svoj nadimak!!!

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Povezivanje nije moguće

Probaj ugasit firewall i antivirusni program pa javi...

blacky

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Povezivanje nije moguće
captain_soap_McTawish kaže...

Otvori hosts file i pogledaj malo nalaze li se tamo imena nekih stranica kojima ne možeš pristupiti.

Misliš da otvorim ove gore fajlove, jesam i samo je info u njima ništa korisno.

blackchoco kaže...

Probaj ugasit firewall i antivirusni program pa javi...

Pogasio sam i opet neće.

18 godina
Povezivanje nije moguće

Jesi li se igrao sa nekakvim optimizatorima sustava/mrežnih postavki? Vrati postavke na defaultne, ako si se igrao, vjerojatno je promijenjena veličina MTU.

Očisti DNC cache, start/run (kao administrator!), cmd, ipconfig /flushdns

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Povezivanje nije moguće

Ili jednostavno nazovi svoje operatere i reci im u čem je problem...to će ti bit najlakše.;)

blacky

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Jesi li se igrao sa nekakvim optimizatorima sustava/mrežnih postavki? Vrati postavke na defaultne, ako si se igrao, vjerojatno je promijenjena veličina MTU.

Nisam se igrao, a kad utipkam flushdns napiše mi da to ne prepoznaje kao 'external or internal command, batch file or operable program'.

18 godina
SwaggerBeast kaže...
Father_Dougal kaže...

Nisam se igrao, a kad utipkam flushdns napiše mi da to ne prepoznaje kao 'external or internal command, batch file or operable program'.

Komanda je doslovno ova:

ipconfig /flushdns

ipconfig(space)(kosacrta)flushdns(enter)

ipconfig je komanda, /flushdns je parametar

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan

Evo sad jesam, ali i dalje pristup stranici nemoguć.

18 godina

Ajde sada jedan nslookup (da vidim resolva li ti računalo uopće IP adresu) i tracert (da vidimo dokle dođeš za zahtjevom)... evo primjer:

> nslookup www.google.com
Server:  sx763.gigaset.lan
Address:  192.168.5.1

Non-authoritative answer:
Name:    www.l.google.com
Addresses:  209.85.149.147
          209.85.149.104
          209.85.149.99
          209.85.149.105
          209.85.149.106
          209.85.149.103
Aliases:  www.google.com

> tracert www.google.com

Tracing route to www.l.google.com [209.85.148.104]
over a maximum of 30 hops:

1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  sx763.gigaset.lan [192.168.5.1]
  2    19 ms    18 ms    18 ms  lns01-lo1.net.iskon.hr [213.191.132.214]
  3    19 ms    19 ms    19 ms  cat01.net.iskon.hr [89.164.64.202]
  4    20 ms    22 ms    20 ms  bdr02.net.iskon.hr [89.164.64.217]
  5    28 ms    27 ms    26 ms  win-b4-link.telia.net [80.239.133.77]
  6    27 ms    27 ms    28 ms  win-bb2-link.telia.net [80.91.253.129]
  7    40 ms    40 ms    40 ms  ffm-bb2-link.telia.net [80.91.246.30]
  8    46 ms    45 ms    45 ms  ffm-b7-link.telia.net [80.91.249.107]
  9    39 ms    41 ms    39 ms  google-118152-ffm-b7.c.telia.net [213.248.102.234]
 10    49 ms    45 ms    43 ms  209.85.255.176
 11    40 ms    45 ms    42 ms  209.85.254.57
 12    45 ms    45 ms    41 ms  fra07s07-in-f104.1e100.net [209.85.148.104]

Trace complete.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 18:15 (Father_Dougal).
16 godina
neaktivan

Evo ga, nadam se da je to taj test.

18 godina
SwaggerBeast kaže...

Evo ga, nadam se da je to taj test.

Start / Run / cmd, pa tamo upiši obje komande, a umjesto www.google.com upiši sajt do kojeg ne možeš doći.

18 godina
neaktivan
Povezivanje nije moguće

A mozda mu je browser u offline nacinu rada......

Koji browser imas? Work Offline treba biti odchekirano

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

nslookup apptrackr.org
Server:  kevin.bnet.hr
Address:  83.139.104.2

Name:    apptrackr.org
Addresses:  93.174.93.4
          93.174.93.142
          93.174.93.223

tracert www.apptrackr.orgTracing route to www.apptrackr.org [93.174.93.4]over a maximum of 30 hops:  1  General failure.Trace complete.

18 godina
SwaggerBeast kaže...

nslookup apptrackr.org
Server:  kevin.bnet.hr
Address:  83.139.104.2

Name:    apptrackr.org
Addresses:  93.174.93.4
          93.174.93.142
          93.174.93.223

tracert www.apptrackr.orgTracing route to www.apptrackr.org [93.174.93.4]over a maximum of 30 hops:  1  General failure.Trace complete.

Zanimljivo, ne možeš kroz ruter. A sa drugog kompa možeš. A ako pristupim sajtu preko IP adrese, dobijem posve drugačiji sajt, probaj.

Ajde probaj opet onu komandu ipconfig /flushdns napraviti iz komandne linije, ali ne kao run as administrator.

16 godina
neaktivan

Jesam i opet napiše dns resolver cache, ali poslije ništa. Priključio sam se sad na internet nečiji u susjedstvu valjda, i stranica isto neće. Izbaci Veza je odbijena pri pokušaju povezivanja

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 11:22 (SwaggerBeast).
18 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...

Jesam i opet napiše dns resolver cache, ali poslije ništa. Priključio sam se sad na internet nečiji u susjedstvu valjda, i stranica isto neće. Izbaci Veza je odbijena pri pokušaju povezivanja

Okay, ako si probao da se povezes na drugi net a pri tom si iskljuci firewall na tvom pc-u kao uzrok onda sledi provjera najbanalnije stvari. Druga mrezna kartica

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
18 godina
Povezivanje nije moguće

Ne bih rekao da je u mrežnoj problem. Request odbijen?

Jesi li obrisao cookie i browser cache? Ako je u pitanju IE8, resetiraj mu usput postavke na defaultne.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Cache je već bio, mozilla je u pitanju.

18 godina
Povezivanje nije moguće

Na žalost, ovako na daljinu ne mogu više od ovoga pomoći.

No čini mi se da je problem u ruteru.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Povezivanje nije moguće

Šteta. Nije riječ o jednoj stranici nego više njih koje sam posjećivao svakodnevno. Hvala svima koji su pokušali pomoć.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 15:16 (SwaggerBeast).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Povezivanje nije moguće

Ja evo ponovno oživljavam ovu temu iz tog razloga što mi se ova poruka pojavljuje na sve više web stranica. Pa bih bio veoma zahvalan ako mi netko može pomoći.

Povezivanje nije moguće  

Veza je odbijena pri pokušaju povezivanja

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Povezivanje nije moguće

jednostavno reinstaliraj windows da se ne mucis

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije mi to baš prihvatljivo rješenje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice