Picasa

poruka: 2
|
čitano: 1.306
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Picasa

ciao svima!!!

imam jedno pitanjce...

moj decko je kupio laptop u italiji, toshibu, i vec su mu bili gore windowsi samo ih je trebalo pokrenut, kao i ostali programi kao npr. picasa.

e, tada smo je desinstalirali, jer nam je potpuno nepotrebna...Smijeh

medjutim, svaki put kada upali laptop izlazi porucica: quale e' il tuo rapporto con picasa?

odnosno koji je tvoj odnos sa picasom... trazila sam je u kontrol panelu opet, misleci da je mozda mogu tamo deaktivirat, ali je naravno nisam nasla jer nije vise instalirana...

zanima me da li postoji netko tko bi nam mogao pomoci kako da se rijesimo tog prozorcica?

hvalaBelji se

lellykelly89
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Picasa
lela1989 kaže...

ciao svima!!!

imam jedno pitanjce...

moj decko je kupio laptop u italiji, toshibu, i vec su mu bili gore windowsi samo ih je trebalo pokrenut, kao i ostali programi kao npr. picasa.

e, tada smo je desinstalirali, jer nam je potpuno nepotrebna...Smijeh

medjutim, svaki put kada upali laptop izlazi porucica: quale e' il tuo rapporto con picasa?

odnosno koji je tvoj odnos sa picasom... trazila sam je u kontrol panelu opet, misleci da je mozda mogu tamo deaktivirat, ali je naravno nisam nasla jer nije vise instalirana...

zanima me da li postoji netko tko bi nam mogao pomoci kako da se rijesimo tog prozorcica?

hvalaBelji se

znači išla si na add and remove i makla si picasu ili si išla u program files pa si tamo dinstalirala

a možda ti se pokreče s widovsima dole desno u system tray imaš za deistaliranje ovaj program i za čiščenje registriya ovaj program

EDIT:ako se picasa pokreče a rekla si da se pokreče sa windowsima ugasi taj program dole je u system traju pa onda pokreni ove programe za koje sam dao linkove

ako ne uspije reči če drugi svoje

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 17:46 (pero35).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice