PC smrzavanje

poruka: 4
|
čitano: 787
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PC smrzavanje

Pozdrav svima,

imam dosta zeznut problem a to je da donedavno mi je komp super radio i odjednom je poceo zastekavat i smrzavat se , sve cesce i tako se poceo smrzavat da komp ostane radit i sve a slika je smrznuta i ne mrda nigdje odsarafio sve sve radi svjetli ventilatori se vrte  i ubacim windows cd i odem na ono upgrade windows i napravim taj upgrade i komp se sredi ali nakon 3 dana opet isti problem nece se upalit i kad ga napokon upali procesor na 100% radi na obicnom desktopu i pitam prijatelja sta je on kaze trojan instaliraj nove windowse i opet ubacim cd instaliram nove windowse i sad ga ne mogu ni upalit cim se pokrene sustav ja malo pocnme mrdat po ekranu on se smrzne tako da ne znam sta da radim vise POMAGAJTE KO BOGA VAS MOLIM! :(
pc je :
       AMD Athlon II x4 645 3.1 Ghz 

4GB RAM-a Apacer 
       Nvidia GTX-460
       WINDOWS 7 UKLTIMATE 32BIT
        Hard disk je WD Caviar blue

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 21:32 (Maneken).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PC smrzavanje

sa tek instaliranim windowsima ti se PC smrzaje?...očisti ventilatore procesora i grafičke...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PC smrzavanje

cistio ga sa kompresorom usisavacem krpom tako daa :/ al zato mi je jedan mladic objasnio da objasnio da skeniram u safe modu hard disk sa hd tuneom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PC smrzavanje

problem je rjesen. bio je u jednom prikljucku od napajanja tako da ako nekom pomogne :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice