Particije

poruka: 6
|
čitano: 887
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Particije

Bok. imam pitanje frend na laptopu ima 3 particije c,d i e.  c je za windowse, d je bila za igre a posto ih vise ne igra sad je prazna. a na e ima filmove,muziku i ostale stvari.

sad dal postoji koji nacin da se d particija koja je prazna prebaci na e particiju. znaci on ima 200gb kojih bi zelio prebaciti na e particiju i da se ova izbrise.

znam da mu to mogu napraviti tokom intalacije windowsa ali onda sve moram formatirati. zanima m ak ima koji nacin bez instalacije windowsa da jednostavno ovih 200gb prebacim na disk sa filmovima i muzikom i ovaj jednostavno nestane. hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
Particije

vjerojatno postoji opcija merge koja spaja te dvije particije ako je na disku fizički jedna do druge a u ovom slučaju vjerojatno jesu

edit: za svaki slučaj backup bi bio poželjan

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 15:03 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Particije

jednostavno sve iskopiraj na C ili ako nema mjesta onda na prijenosni hard i onda u disk manageru obrisi D i E particiju i ponovno napravi jednu particiju i to je to!

11 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

sad dal postoji koji nacin da se d particija koja je prazna prebaci na e particiju. znaci on ima 200gb kojih bi zelio prebaciti na e particiju i da se ova izbrise.

Skini ovaj program i s lijeve strane odaberi merge partitions.

12 godina
Particije

E hvala ti puno. Radio sam to nekad davno i mislim da bas s tim programom samo sam s vremenom zaboravio kako se zove.

0 0 hvala 0
16 godina

noviji win ima potrebne opcije u disk manageru (shrink-resize..), nema potrebe koristiti dodatni soft. Free soft kao EaseUS ili bilo koji disk/partitiona manager mogu takvu 'sitnicu'.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice