skinuo sam ovu Opera 12.00 alpha pa me sad zanima kad će izađi ta opera 12.00 finalna verzija
a mogu li je koristiti i kad iziđe full opera 12.00 kao Opera Next
skinuo sam ovu Opera 12.00 alpha pa me sad zanima kad će izađi ta opera 12.00 finalna verzija
a mogu li je koristiti i kad iziđe full opera 12.00 kao Opera Next
Kad izađe znat ćeš.Samo da pitam, Karakteran, jesi to ti?
ova opera 12.00 je jako brza od opera 11.52 hoće li biti isto brza kada izađe full opera 12.00
ova opera 12.00 je jako brza od opera 11.52 hoće li biti isto brza kada izađe full opera 12.00
Kad dođem kući sa posla pogledat ću u kristalnu kuglu pa ti javim.
ok
Jesam, kaže kugla da će biti još brža finalna verzija od ove alphe a kugla rijetko griješi....
Kako da u Operi obrišem sve privatne podatke osim sačuvanih lozinki?
Usprkos tome što sam maknuo kvačicu sa "Clear all email account paswords" i "Clear Password Manager" u "Opera/Settings/Delete Private Data.../Detailed Options", ovaj browser mi ipak obriše sve sejvane lozinke.
Verzija koju koristim je 11.52, a do sad sam stalno koristio Firefox, pa mi je sve ovo malo čudno i još se navikavam.
Pomozite pliz!
Kako da u Operi obrišem sve privatne podatke osim sačuvanih lozinki?
Usprkos tome što sam maknuo kvačicu sa "Clear all email account paswords" i "Clear Password Manager" u "Opera/Settings/Delete Private Data.../Detailed Options", ovaj browser mi ipak obriše sve sejvane lozinke.
Verzija koju koristim je 11.52, a do sad sam stalno koristio Firefox, pa mi je sve ovo malo čudno i još se navikavam.
Pomozite pliz!
Pa dobro si uradio, samo znaci kada odeš na site za koji imaš password sačuvan klikni na ikonicu ključić pored ikone za refresh.
Cool. A zato mi je bilo ono žuto oko polja di mogu upisivat. Hvala!
I, ima što dojmova od vas koji ste probali?
Isplati li se skidati?