Opcija save as

poruka: 8
|
čitano: 1.278
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Opcija save as ne radi, Firefox, Chrome, Maxton

Od nedavno ne radi mi u Firefox i Chrome opcija save as page, OS Windows 8.1 pro. Sistem sam skenirao sa svim antimalware programima i anti virus programom kao što je Avast itd. da ih ne nabrajam sve ali riješenje nisam našao, molim nekoga sa foruma ko je imao ovakav problem ako može da mi pomogne. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 21:41 (mirpa).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Opcija save as

- Naredbeni redak (Command Prompt) -> Desni klik "Run as Administrator" -> sfc /scannow

Pričekaj da scan završi. Ova komanda pokreće System File Checker i provjerava važne dijelove OS-a.

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Opcija save as

Nije pomoglo Marko, da malo pojasnim znaći u pretraživačima postoji opcija save as kada kliknem desnim klikom ali ona ne radi, isto tako u opcijama za promjenu foldera download isti se ne može promjenuti i ako sam u Firefox-u naredbom about:config zamjenuo da se sve download-je na Desktop i dalje stoji folder downloads. Dali još netko ima neku ideju

15 godina
neaktivan
Opcija save as

Kužim ja što ti želiš reći. Najvjerojatnije je do Windowsa. Jesi li pokušao počistiti sa CCleanerom?

0 0 hvala 0
15 godina

Naravno da jesam i sa hrpom programa za čišćenje registra, ništa ne pomaže.

15 godina
neaktivan
Opcija save as

Probaj na nekoj web-stranici stisnuti CRTL + S i vidi radi li sada.

0 0 hvala 0
15 godina
Marko :D kaže...

Probaj na nekoj web-stranici stisnuti CRTL + S i vidi radi li sada.

Ne radi Marko.

15 godina

Mislim da sam riješio problem, skenirao sam dubinski registar sa Advanced SystemCare 7.1 pro, nakon restarta računala proradila je opcija save page as. Hvala Marko na uloženom trudu i možemo lock temu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice