Odjednom mi postala boldana slova... ?

poruka: 10
|
čitano: 1.601
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

I negdje nakrivljena, pogotovo je izražena o u browserima i na logon screenu windowsa (wtf?)

Dogodilo se odjednom, nisam niš prčkao itd ... I ono skroz mi je čudno i debilno, dosad nisam imao ovakvih problema ... Zna itko do čega je?

I inače koristim Firefox, provao sam i u IE-u, eto imate dolje par slika pa pogledajte Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 21:02 (Dkc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Desnom tipkom miša klikni na desktop, negdje gdje je prazno i odaberi "Properties"

Klikni na "Themes" i pod "Theme" odaberi "Windows XP", klikni "Apply" i potom "OK".

Ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Odjednom mi postala boldana slova... ?
autorov komentar

Nije pomoglo, nažalost

Plač

U nekim programima su slova postala nakrivljena (garena) , kad se gasi windows ono "Windows is shuting down" je isto nakrivljeno ...

Plač

Daleko najkritičnije mi izgleda gmail Viče

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2008 17:09 (Dkc).
17 godina
neaktivan

ne da mi se prevadat... preuzeto sa: http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=7663

"Osmijeh , well I had the same problem ... but I think this will solve your problem mate ...

Go to Start -> Run, then type regedit to open the registry editor. Now navigate to:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes

Now double click on "MS Shell Dlg" and put in the font style you want as the value.
Then double click on "MS Shell Dlg 2" and again put in the font style you want as the value.

After you are finished, restart your pc. Just a note, make sure you enter a font that is installed on your computer, to see a list of available fonts, go to C:\WINDOWS\Fonts .

this tip was taken from here

It works like a charm .. Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh"

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Nije ni to pomoglo ... Plač

17 godina

Ponovo format C i install winse će 100% pomoćOsmijeh

EDIT: Možda virus ili nešto drugo? Probaj očistiti registry.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.00 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2008 19:46 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

pročistio s nodom i s par antispyware i sličnih programa, nije pomoglo

17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Dkc kaže...

I negdje nakrivljena, pogotovo je izražena o u browserima i na logon screenu windowsa (wtf?)

Dogodilo se odjednom, nisam niš prčkao itd ... I ono skroz mi je čudno i debilno, dosad nisam imao ovakvih problema ... Zna itko do čega je?

I inače koristim Firefox, provao sam i u IE-u, eto imate dolje par slika pa pogledajte Neodlučan

Nisam prije vidio post - uglavnom, radi se o jednostavno "pokvarenim" fontovima.

Uglavnom, stvar se lako sredi (pomoglo je u nebrojenom broju slucajeva, i mojem medju ostalima).

Skoknes na http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=34153&release_id=105355 i tamo kliknes na download (stavka The Fonts). Kad se otvori naredna strana, skinesarial32.exe, courie32.exe, times32.exe i verdan32.exe. Ugasis browser i sve ostale programe, pokrenes svaku datoteku, restartas komp i uzivas u normalnom fontu.
Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Pomoglo je, sada radi sve ok.

Puno hvala Gospon Gorane

Smijeh

(a taman sam mislio pisat vama u BUG-u Viče )

17 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Pomoglo je, sada radi sve ok.

Puno hvala Gospon Gorane

Smijeh

(a taman sam mislio pisat vama u BUG-u Viče )

Nema problema, kad sam se vec ja zezao s tim i nasao nacin kako popraviti, bilo bi glupo ne podijeliti ga sa svijetom :)
Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice