Nemogućnost otvaranja www stranice

poruka: 7
|
čitano: 3.695
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Prije nekoliko dana pojavila mi se poruka pri učitavanju Jutarnjeg

Content Encoding Error

The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

Please contact the website owners to inform them of this problem.

potražila sam problem na netu i kažu da je neki od sigurnosnih programa blokirao stranicu...Pregledala sam i avast i AVG i windows defender niti jedan nije blokirao stranicu tj nema je na popisu blokiranih i sad više ne znam što činiti...Pokrene mi stranicu ako je nekoliko puta učitam na refresh...ima li netko ideju gdje je problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nemogućnost otvaranja www stranice

ako imaš novi firefox idi na web razvijatelj - kodna stranica - i stavi na Unicode UTF 8 --- nadam se da je to rješenje

No weapon can kill PRIDE
14 godina
neaktivan

Probala,  ne radi. Isto mi je i sa FF-om i sa IE-om

Thx na pokušaju

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 15:56 (lylette).
15 godina
neaktivan
lylette kaže...

Pregledala sam i avast i AVG i windows defender niti jedan nije blokirao stranicu tj nema je na popisu blokiranih i sad više ne znam što činiti...Pokrene mi stranicu ako je nekoliko puta učitam na refresh...ima li netko ideju gdje je problem?

Nadam se da si se samo krivo izrazila i da uistinu nemaš instaliran i AVG i Avast. Osnovno pravilo je jedan antivirus, a Windows Defender možeš ugasiti jer i Avast i AVG imaju antispyware komponentu.

Najbolje da ipak pregledaš računalo s Malwarebytes-om i deinstaliraš jedan od ta 2 antivirusa.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
14 godina
neaktivan

Opet je isto. Ne otvara mi samo jutarnji. Imam AVG i to je to. Ima li netko još koji prijedlog?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 14:43 (lylette).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Citaj vecernji :)

Probaj obrisat i avg pa bez antivirusa otvorit. Tko zna, mozda upali. Pocisti registry.
The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina
neaktivan

Halo

Problem je u AVG-u koji smatra stranicu Jutarnjeg kao spam. Zato u postavkama AVG-a kod Link Scaner-a treba iskljuciti Surf-Shield. Vise se ne bi smjeli pojaviti problemi niti sa IE, FF ili Chrome.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice