Nemogu isključiti program...

poruka: 6
|
čitano: 1.925
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Pozz! Ne mogu isključiti ovaj program,obilježio sam ga crvenom bojom: http://www.imagesforme.com/show.php/615847_nemogu.JPG

kad kliknem desnim klikom pojavi se ovo bez teksta: http://www.imagesforme.com/show.php/615849_nemog1.JPG i kad kliknem na to bez teksta ništa se ne dogodi! A mislim da mi je to došlo kad sam probao instalirati Uplink igra,to je ona igra s hackerima! Obrisao sam to al mi je još ovo dole uključeno!

Pa ako netko zna kako da to isključim jer neznam zašto nemogu! Mogu dati i sliku od task managera,ja nemogu tamo ništa naći!

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 12:25 (Robi959).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj u Task manageru pod Process,naći ga i isključit.

Dakle Task Manager>Process>ime programa/procesa>desni klik>end process

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nemogu isključiti program...

Ma znam to napraviti al što je bit,ja ga nigdje nemogu naći neznam ni kako se zove btw.evo slika iz task managera!

Task manager Task manager
17 godina
odjavljen

Ako sam ja dobro vidio, ti pokušavaš "ubit" kasperskya. To je antivirus, nemoreš ga tek tako ugasit (uostalom, to je loša ideja - zašto bi gasio AV?). A sad, ako sam krivo vidio onda neznam što gasiš - s desna na lijevo - kaspersky, LAN ikonica, crvena točkica pa msn. Što ti pokušavaš ugasit od svega toga?

EDIT: wlidsvc.exe i wlidsvcm.exe su spyware. Njih ugasi. I jeli kaspersky legalan ili....?

I've seen things that you people wouldn't believe...
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 12:42 (Sum_of_all_fears).
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ako sam ja dobro vidio, ti pokušavaš "ubit" kasperskya. To je antivirus, nemoreš ga tek tako ugasit (uostalom, to je loša ideja - zašto bi gasio AV?). A sad, ako sam krivo vidio onda neznam što gasiš - s desna na lijevo - kaspersky, LAN ikonica, crvena točkica pa msn. Što ti pokušavaš ugasit od svega toga?

EDIT: wlidsvc.exe i wlidsvcm.exe su spyware. Njih ugasi. I jeli kaspersky legalan ili....?

To se meni pokaže kada se antivirus update-a, pokaže koja je verzija spyware-a,antivirusa...

Pa nećeš to gasit.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
protjeran

wlidsvc.exe i wlidsvcm.exe su spyware   ... kad ugasim on se opet upali!!! kako da to riješim! Btw.uspio sam riješit problem,napravio scan s kasperskym i spyboot i restarto komp i sad ga više nema onog nepoznatog programa!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice