Moj kompjuter je uklet

poruka: 17
|
čitano: 3.854
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Moj kompjuter je uklet

Molim pomoć cijenjene forumaše.

Na mom pc-u imam instaliranu mozzilu, no od prvog dana ne želi zapamtiti upisane šifre, iako je u opcijama ta mogućnost označena. Probao sam sa puno verzija mozzile.

E sad ne bi mi to ništa bilo čudno da mi se ista stvar ne ponavlja nakon što sam promjenio - procesor, matičnu, memoriju, hard disk, tipkovnicu (manje bitno).

Windowsi su legalni, 64 bitni sa SP1.

Nakon što bilo gdje upišem šifru ni ne pita me treba li zapamtiti.

Ako netko ima kakvu ideju bio bih zahvalan {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 14:02 (Jakovp).

0 9 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj kompjuter je uklet

već je bio taj problem,i čini mi se da nije rješen
jesi spreman očistiti firefox zajedno sa profilom i instalirati novi da ti dam upute?

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Moj kompjuter je uklet

A da probaš najjednostavniju moguću stvar-pređeš na Operu?

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

10 12 hvala 0
14 godina
Re: Moj kompjuter je uklet

Ako koristiš CCleaner, isključi u njemu opciju da ti briše spremljene lozinke

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
18 godina
neaktivan
Moj kompjuter je uklet

Nisam nailazio na mnogo problema u firefoxu, no ovo mi se desilo.

Iako je opcija "Remember passwords for sites" u Security djelu bila uključena, Firefox nije pamtio logine niti passworde. Svaki puta sam morao ukucati šifre a i stranice su bile po defaultu učitane bez zuma i sl.

To je bilo zbog uključene opcije vezano za History u djelu Privacy gdje je bilo uključeno "Never remember history". Provjeri da li je ova opcija stavljena na "Remember history".

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
seneka kaže...

već je bio taj problem,i čini mi se da nije rješen
jesi spreman očistiti firefox zajedno sa profilom i instalirati novi da ti dam upute?

Spreman sam, ionako je nanovo instaliran tako da nemam šta izgubit.

Ivan_hacker kaže...

A da probaš najjednostavniju moguću stvar-pređeš na Operu?

Ne želim prijeći na Operu, najviše zbog addona.

Ranko Kukumar kaže...

Ako koristiš CCleaner, isključi u njemu opciju da ti briše spremljene lozinke

Ne koristim.

boxer kaže...

Nisam nailazio na mnogo problema u firefoxu, no ovo mi se desilo.

Iako je opcija "Remember passwords for sites" u Security djelu bila uključena, Firefox nije pamtio logine niti passworde. Svaki puta sam morao ukucati šifre a i stranice su bile po defaultu učitane bez zuma i sl.

To je bilo zbog uključene opcije vezano za History u djelu Privacy gdje je bilo uključeno "Never remember history". Provjeri da li je ova opcija stavljena na "Remember history".

Uvijek si stavim na "Never remember history", mogu probat i bez toga ali htio bih ipak da bude tako, ako je ikako moguće. Na laptopu mi radi tako od prvog dana, iako na njemu su doduše 32bitni windowsi, isto original.

I hvala svima na pomoći, nadam se da će senekine upute pomoći.

17 godina
neaktivan
Moj kompjuter je uklet

pretpostavimo da nemaš virus,možda oštećen profil,ok,skini revo unistaller(ako ga nemaš),malo me hebe ta nepotpuna kompatibilnost s 64 bitnim windowsima{#}..no,stavi ga na hrvatski
kad ga instaliraš nađi firefox i klik na deinstaliraj
odaberi naprednu deinstalaciju(zadnju)
briši sve do kraja,označi sve/briši sve,neka ne pamti ništa,ni osobne postavke ,ništa
ako nudi restart,nemoj ga napravit,idi s revom do kraja
kad je revo završio restartaj komp,može i 2 puta
i skini odavde firefox ,tijekom instalacije nemoj prenositi nikakve postavke iz browsera kojim skidaš firefox
ne garantiram ništa,eto pokušaj,tako bi ja napravio

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 15:07 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
seneka kaže...

pretpostavimo da nemaš virus,možda oštećen profil,ok,skini revo unistaller(ako ga nemaš),malo me hebe ta nepotpuna kompatibilnost s 64 bitnim windowsima{#}..no,stavi ga na hrvatski
kad ga instaliraš nađi firefox i klik na deinstaliraj
odaberi naprednu deinstalaciju(zadnju)
briši sve do kraja,označi sve/briši sve,neka ne pamti ništa,ni osobne postavke ,ništa
ako nudi restart,nemoj ga napravit,idi s revom do kraja
kad je revo završio restartaj komp,može i 2 puta
i skini odavde firefox ,tijekom instalacije nemoj prenositi nikakve postavke iz browsera kojim skidaš firefox
ne garantiram ništa,eto pokušaj,tako bi ja napravio

Ok, pokušat ću kad se vratim doma, tj sutra. {#}

18 godina
Moj kompjuter je uklet

I ja imam identican problem i vec mi ide na zivce pisat pass za svaku stranicu :)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
D3ViL kaže...

I ja imam identican problem i vec mi ide na zivce pisat pass za svaku stranicu :)

Onda je možda jednostavno bug u firefoxu.

P.S Naslov teme ti je teži win :).

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
protjeran
Moj kompjuter je uklet

ak imaš novu mozillu onda kad se negdje uloguješ gore u lijevom kutu te pita dali želiš spremiti lozinku :D

0 1 hvala 0
18 godina
Moj kompjuter je uklet

jakove,kada sve nanovo instaliras i spremna je za rad, iskoristi ovaj bogom dan portable softvercic i napravi backup trenutnog stanja ff-a. sljedeci put kad nesto poludi, sa dva klika vratis sve kao prije.

osim toga savrseno kada instalirate nanovo windowse...dobijete ff u trenu kakvog inace imate postelovanog, svi addonsi su unutra i spremni za rad.

http://av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 3
18 godina
solvente kaže...

ak imaš novu mozillu onda kad se negdje uloguješ gore u lijevom kutu te pita dali želiš spremiti lozinku :D

Da mi ti to nerece ja nebih znao vidis bas ti hvala ;) SARCASM ON STEROIDS!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 11:51 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
solvente kaže...

Da mi ti to nerece ja nebihznao vidis bas ti hvala ;) SARCASM ON STEROIDS!

Hebote čovjek ti pokuša pomoći ti ga sas*reš, jest da je savjet više manje beskoristan, no' barem je pokušao.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
odjavljen
Moj kompjuter je uklet

Evo ljudi prvo svima hvala na pomoći.

Stavio sam opciju use custom settings, tamo sam stavio da ne pamti history, i eto sve je proradilo, sad pamti šifre a ne pamti history.

Dogodila mi se još jedna čudna stvar, promijenio mi se font u firrefoxu?!  Mah, ko ga šiša {#}

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj kompjuter je uklet

Pogledaj u Options>Content>Fonts & Colours i namjesti na Times New Roman.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
thuglife kaže...

Pogledaj u Options>Content>Fonts & Colours i namjesti na Times New Roman.

Jesam, koji god font da stavim nema promjene. Govorim o fontu u izbornicima, samo se odjednom promjenio.

Al eto, na laptopu sve radi savršeno, sumnjam baš da je zbog razlike u platformi (core2 vs phenom) ili zbog 32 vs 64 bitnih windowsa...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice