Midi klavijatra ne radi na niti jednom softwaru

poruka: 3
|
čitano: 916
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Midi klavijatra ne radi na niti jednom softwaru
Bok svima,

Kupio sam novi komp, i sad imam problema sa klavijaturom. Naime, na prijašnjem kompjuteru je sve radilo kako treba i bila je vidljiva u svim programima (FL9, Cubase5). Radi se o Casio CTK 2000 i spaja se preko USB kabela. XP prepozna klavijaturu i ide preko USB AUDIO DEVICE. Isti je operacijski sistem kao i prije.

Jack je spojen na klavijaturi u Output a u procesoru u Line In. Molim vas pomagajte!! :)

Specifikacija:

Windows XP SP3 professional
AMD Athlon(tm) II X4 645 Processor
3.10 GHz, 3,25 GB RAMA
Realtek ALC888S
MSI 760GM-E51 matična

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Midi klavijatra ne radi na niti jednom softwar
ToLe23 kaže...
Bok svima,

Kupio sam novi komp, i sad imam problema sa klavijaturom. Naime, na prijašnjem kompjuteru je sve radilo kako treba i bila je vidljiva u svim programima (FL9, Cubase5). Radi se o Casio CTK 2000 i spaja se preko USB kabela. XP prepozna klavijaturu i ide preko USB AUDIO DEVICE. Isti je operacijski sistem kao i prije.

Jack je spojen na klavijaturi u Output a u procesoru u Line In. Molim vas pomagajte!! :)

Specifikacija:

Windows XP SP3 professional
AMD Athlon(tm) II X4 645 Processor
3.10 GHz, 3,25 GB RAMA
Realtek ALC888S
MSI 760GM-E51 matična

Mislim da bi nešto ovakvo popu instalacije odgovarajućih drivera riješilo probleme. Uvijek je bolje imati instalirane drivere iako windowsi automatski prepoznaju odgovarajući hardware.

http://support.casio.com/download.php?cid=008&pid=340&rgn=3

Ako link ne pomogne upiši ime modela i pokušaj pronaći odgovarajuće drivere za klavijaturu. Pa javi.

14 godina
neaktivan
RE: Midi klavijatra ne radi na niti jednom softwar

Hvala na trudu! od pustog olakšanja sam zaboravio na forum i sve :)

svi driveri su bili u redu, samo je u device manageru trebalo disable pa enable USB AUDIO DEVICE i to je to... za poludit !!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice