Microsoft Visual Studio 2010

poruka: 8
|
čitano: 2.322
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam jedan problem do sad samimao visual 2008 ali jbg kad su glupi na faksu pak moramo radit projekte u 2010.

Ovako ne mogu ga nikako instalirat.Probao sam več 4 verzije...

kad mi počinje isntalirati net.framework 4,javu......bla,bla,bla mi zasteka i ne mogu stavit kvacicu na i accep microsoft..... i onda  mi se pojavi next ali ne mogu nikao pritisnut ..ves pola sata tak stoji.

AJD PLIS HELP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Microsoft Visual Studio 2010

i jos mi piše zaboravio sam napomenuti.."Please exit all aplications before continuing with insrallation"..Koje aplikacije pak sve je isključeno nista drugo ne radi,,ne kužim..Ajded help,moram redit projekt.

18 godina

Ideš na faks ili gdje već, a pišeš kao da imaš 5 godina...

Tako i opisuješ svoj problem...

Daj neku sliku, nešto konkretnije, a ne samo bla bla mi ne radi.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 13:18 (Pero Dinamit).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pak nisam ja jebote filozof,menader,ekonomist..oni su štrebali oni bi objasnili situaciju tocku po tocku..nismo tu da se vrijedamo nego da si pomognemo..

mislio sam da je neko imao več taj problem da ne može instalirat damu sve zasteka,pa može se reči na lijepši na čindaj sliku i gotovo.

18 godina

Ja tebe vrijeđam tako što kažem da ne mogu ovo tvoje razumjeti što pišeš? Ispričavam se onda ako sam te uvrijedio.

I ne moraš biti filozof, ekonomist ili nešto treće da bi znao pisati...

Jesi probao skenirati komp sa neki antivirusnim programom? Ili sa nekim tipa Malwarebytes? Imaš li možda kakav firewall uključen? Koje Prozore koristiš, da nemaš možda instalaciju za krivu verziju?

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

definitivno koristiš neku verziju sa torrenta, koristim vs2010 svakodnevno za posao. Skini si trial visual studio 2010 sa ove stranice, sa obzirom da si student, ako si na feru ili etf-u, imaš pravo na studentski orginalni key za sve microsoftove proizvode, a ako nisi, pitaj nekog frenda sa fera ili etf-a da ti da ključ

edit: ako morate radit u vs2010, fakultet ti je obavezan osigurati rad u tom okruženju u kojem radite na faxu

̿̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ everybody chill the fu*k out i got this
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 14:34 (munjovoz).
15 godina
neaktivan

hvala decki rijesio sam jučer vec ali sam zaboravio napisati...

14 godina
neaktivan

Imam problem : Kad otvorim Visual studio 2010 lista po kojem pisem,samo neka plava pozadina . Kako otvoriti list ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice