Komp spor

poruka: 66
|
čitano: 8.596
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Komp spor

problem s ahrdom definitivno. frend mi kupio novi komp iz adm nakon mjesec dana 10minuta si ceko da se dignu windosi i ja ajmo rusit neda mi se drkat sta. ga muci i onda smo winse dizali punih 3 sata.

na kraju smo skuzili da ja hard vrisnuo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp spor

bio je brz...kolko ja znam nisam nista stavljo..jednio sam kupio mis...al nevjerujem da je on usporio

naprijed imam jedan vent 80mm koji vlaci zrak,iza 1 80mm koji izvlaci(to je sada kad su mi "pametne" osobe rekle)

a prije je bilo(sto cu vratit) 120mm naprijed uvlaci,iza 2 koja izvlace 80 mm i sa strane 1 koji uvlaci 80mm

kako mogu biti siguran da mi je hard oso??....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Komp spor

Vrati naprijed 120 mm da uvlači, a iza stavi ta dva od 80 i jedan bočno. Ubojita kombinacija.

a recimo, rame testiraj s ovim!

** Live 4 Music **
16 godina
neaktivan
Komp spor

jel treba dugo za to...pisem salabahter pa da znam ocu kasnije...:)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

tutorial! ti je na linku, pročitaj. Ti samo moraš skinut file, spržiti i bootati komp s cd-a. Ostalo komp radi sam u BIOSu.

Napominjem da je to testiranje samo RAMa, a ujedno i utora na ploči. Možebitno ti je otišao jedan od utora (u što sumnjam).

** Live 4 Music **
16 godina
neaktivan
Komp spor

Provjedi i hard disk ako vec nisi, sa HDtune

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp spor

sutra cu napravit test ram-a

evo slike testa harda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp spor

iso sam na health i vidim ovo zuto oznaceno....jel to nevalja ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Budući da piše da je "status ok", mislim da to nije uzrok.

Sutra kada budeš mogao, napravi memtest pa nam javi koliko imaš i kakvih errora pa ćemo znati. Poželjna bi bila i slika.

Ispuši komp, sredi ulaz-izlaz zraka. Pogledaj kako ti je Mugen naređen, kako na njemu cooler puše, etc

** Live 4 Music **
16 godina
neaktivan
Komp spor

mugen puse prema kraju kucista...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp spor

kada sprzim onaj cd za provjeravanje ram-a nece da mi boota s njega....sve sam postavio u biosu kako treba i 4 puta przio cd...osto mi je jos 1 nezz zasto nece ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pinjo93 kaže...

kada sprzim onaj cd za provjeravanje ram-a nece da mi boota s njega....sve sam postavio u biosu kako treba i 4 puta przio cd...osto mi je jos 1 nezz zasto nece ..

Memtest nece da boota?

jesi sprzio kako treba?

nije samo staviti image na cd i ici bootati...{#}

16 godina
neaktivan
Komp spor

znam da nije...iso sam i na napravi iso sliku...jos cu ovaj probat pa kako bude..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
čime uopće pržiš?
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
neaktivan
Komp spor

ashampoo 10

EDIT:ja vec odgovorio :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 15:30 (pinjo93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pinjo93 kaže...

znam da nije...iso sam i na napravi iso sliku...jos cu ovaj probat pa kako bude..

S kojim programom przis?

Edit: kolega vec pitao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 15:30 (mario1990).
16 godina
neaktivan
Komp spor

jel se uopce moze ashampoom 10 sprzit bootable cd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp spor

sprzio i zadnji cd...i "uspio" samo neke brojeve(2000) ispisuje,crn ekran...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp spor

evo slike toga kad stavim cd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nešto si ti fejk radio... :S

Poprati onaj tutorial što sam ti dao na gornjim postovima. I btw. nisi trebao sve pržiti, sve CD-e shebati :P

EDIT: Ashampoo može pržiti, nije u tome stvar. I meni je pržio. Možeš spržiti (ako imaš CD-a) i preko Windows Burnera koji je ugrađen u 7icu

** Live 4 Music **
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 20:16 (sudy_freak).
16 godina
neaktivan
Komp spor

sad sam testiro rame s nekim MemTest i doslo je do 120% nije bio ni 1 error...pa sam prekinio jer nisam znao dokle ide to...200%?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ok, drago mi je da smo jednu stavku eliminirali. RAMi i ti utori nisu. Što dalje? CPU, GPU? :S

** Live 4 Music **
16 godina
neaktivan
Komp spor
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 7:01 (pinjo93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp spor

e moj pinjooo, moj radi ko urica :)

ako imas garu odma na servis 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp spor

i u mene isti problem kao u pinje.. komp je radio odlicno botao se svega nekoliko sekundi, medjutim igre su naglo usporile, pa sam rusio windowse i ponovo snimio. Nakon ponovne instalacije windowsa igre su radile normalno, ali windows je postao katastrofa, "PRESPOR", pali se jako dugo vremena, i kada se upali treba mu mnogo vremena da podje sa normalnim radom :S..  Ne znam sto da radim

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp spor

ja sam sebi reko ma bmk za komp...i sad mi se cini da nije spor :D

u codu2 sad na svim ss-ovima imam 250 fpsa,iskljucio sam anti-alising a bio mi je x4...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pinjo93 kaže...

ja sam sebi reko ma bmk za komp...i sad mi se cini da nije spor :D

u codu2 sad na svim ss-ovima imam 250 fpsa,iskljucio sam anti-alising a bio mi je x4...

u mene su igre ok, 333fps-a na cod2 na mapi toujane, to mi je najvaznije. Nego u mene usporio windows, brzina bootanja i ostalo, komp dok dodje do sebe treba mu.... puno puno :/

Music4ever
16 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Nego u mene usporio windows, brzina bootanja i ostalo, komp dok dodje do sebe treba mu.... puno puno :/

Jesi provjerio hard disk? i memoriju? da nije u njima problem.

Nisam ginekolog al mogu pogledati...
16 godina
neaktivan
Komp spor

nekada davno, ne mislim da je u njima problem, jer je komp radio odlicno, a nakon ponovnog dizanja windows, onda tek usporava... koristio sam CCleaner, ACG PC TuneUp 2011, TuneUp Utiilities 2011 - cistio sa njima ono nepotrebno, ali nista, opet isto. Ne kontam nikako, ako je prije komp radio OK, a sada naglo usporio!? {#}

Music4ever
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 22:42 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp spor

Jel koristis normalne windowse, tj nisu nikakvi modificirani?

Nisam ginekolog al mogu pogledati...
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 22:45 (mario1990).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice