Kako da prebacim program s jednog kompa na drugi

poruka: 6
|
čitano: 1.206
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Kao što naslov kaže zanima me kako da prebacim program s jednog kompa na drugi. Probao sam copy-paste ali onda kaže da imam probnu verziju. Kako da ga prebacim a da mi ostane potpuna verzija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
protjeran

To se inače ne radi. Možeš pokušati s prebacivanjem ključeva iz staroga registryja u novi.

All work and no play makes Jack a dull boy.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kako da prebacim program s jednog kompa na dru
ZABORAVKOO kaže...

Kao što naslov kaže zanima me kako da prebacim program s jednog kompa na drugi. Probao sam copy-paste ali onda kaže da imam probnu verziju. Kako da ga prebacim a da mi ostane potpuna verzija?

deinstaliranjem s jednoga (1.) i (2.) instaliranjem na drugi, uz unos licencijskog koda. nikak drugačije, ak je legalno. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
8 godina
neaktivan

Nemam nikakve ključeve, taj sam program preuzeo negdje na internetu prije par godina pa se sad ne sjećam odkud ni kako pa me zanima mogu li ga prebacit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
protjeran

Ako se obraćaš meni, ciljala sam na ovo.

All work and no play makes Jack a dull boy.
16 godina

-programi se ne 'prebacuju', nego se instaliraju.. mada je to u osnovi isto/identično copy fileu, dio postavki-zaštita kao i dio koji može ići u neki drugi folder ti nedostaje bez installer skripte (pa bi to sve morao ručno, tj znati gdje što kpirati ili dodati regkey).

-izuzetak od tog pravila su 'portable' apps koje možeš kopirati (folder) i radi, ali samo zato jer je to tako predviđeno (tj ima sve potrebno, bez posebne zaštite ili prijave OSu) dok su suprotan primjer npr driveri koji su beskorisni kao kopija tj treba ih 'dati' osu kako bi ih on ponudio na korištenje sysu..

a kao btw, važan je i os-kompatibilnost, tipičan juzer misli da je samo njegov os .. moguće da neka starija app ne radi na novijem osu ili obrnuto pa i da postoji lin-osx (ne win)..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice