Jeste li se susreli s ovime?

poruka: 4
|
čitano: 1.335
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ovako, kod mog frenda na računalu (Windows Vista) na desktopu nema Koša za smeće. Naime, dok je ispraznio koš slučajno je stisnuo  "izbriši". Mislio je da će isprazniti koš, a ono nakon pražnjenja nema koša. Ne zna kako da vrati svoju "kantu" na desktop. Uopće kako je to moguće izbrisati koš. Nikad se nisam susreo s ovime, A VI????

Its me nobody else

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Jeste li se susreli s ovime?

Desni Klik na desktop (ne na ikonu vec na prazan dio) - Personalize - Chagne Desktop Icons - Stavi kvačicu na Recycle Bin, stisni OK i to je to.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
neaktivan

Da biste riješili problem u sustavu Windows Vista, slijedite ove korake: Kliknite Start, a zatim Control Panel (Upravljačka ploča). Kliknite Appearance and Personalization (Izgled i personalizacija), zatim Personalization (Personalizacija), a potom kliknite Change desktop icons (Promjena ikona radne površine). Klikom potvrdite okvir Recycle Bin (Koš za smeće), a zatim kliknite OK (U redu).

ups, zakasnio sam...

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 18:53 (FrEaK94).
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Re: Jeste li se susreli s ovime?
FrEaK94 kaže...

Da biste riješili problem u sustavu Windows Vista, slijedite ove korake: Kliknite Start, a zatim Control Panel (Upravljačka ploča). Kliknite Appearance and Personalization (Izgled i personalizacija), zatim Personalization (Personalizacija), a potom kliknite Change desktop icons (Promjena ikona radne površine). Klikom potvrdite okvir Recycle Bin (Koš za smeće), a zatim kliknite OK (U redu).

ups, zakasnio sam...

nema veze dobit ćeš "palac gore" i "hvala" {#}

Its me nobody else
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice