Iso file se ne želi obrisati

poruka: 9
|
čitano: 6.118
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam ISO file na desktopu (od jedne igre) koji se jednostavno ne želi izbrisati. Probo sam u safe modu,preko unlockera,probo sam ga i otvori pa da obrišem file po file al nikako da uspijem,uvijek kad pokušam mi piše: the action cant be complted because the file is open in system. Da I svaki put kada upalim kompjuter u mycomputer vidim igru otvorenu na dvd drive,probam ju eject al ne pomogne to da ju i izbrišem.

Ako ko zna kako rješit problem unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi je unmountao s programom koji li vec imas i ugasio program?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Iso file se ne želi obrisati

nemam nikakav program upaljen,niti mi preko glary utilities pokazuje da je neki program za mountanje image porenut u pozadini. Jedino ak je nevidljiv :D

17 godina
odjavljen

Smrdi na rootkit. Ili jednostavno obriši taj file koristeći neki live linux CD (Mint, ubuntu...)

http://www.sophos.com/en-us/products/free-tools/sophos-anti-rootkit.aspx

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

Mozda s ovime...

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koji ISO mounter koristis, odnosno koji si koristio? reinstaliraj ga i probaj unmount-ati i iskljuciti virtualni drive

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Mozda s ovime...

Autor je već rekao da je pokušavao unlockerom..

ja bih isto preporučio da napravi neki live linux USB/CD, boota i obriše file na taj način...

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
18 godina
neaktivan
i meni se to desava iako mi je deamon tools ugasen... Stvar rijesim tako da upalim daemon, unmountam fajl i izbrisem ga iz povijesti ili recent fajlova i gotoFo.
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
17 godina
neaktivan

Riješio problem. Koristio sam magicdisc,ali sam ga obrisal,al sam poslije u add/remove programs našo da se nalazi tamo ali ga nebrem maknut,pa sam ga ponovno skinuo,mounto i unmounta iso file i izbriso ga. Thx na pomoći svima,posebno plazmi i lovcu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice