Hitno problem s virusom

poruka: 10
|
čitano: 2.489
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Hitno problem s virusom

kako da se rješim ovog sranja?

Ako stavim premjesti u škrinju ili izbriši javlja grešku...

http://img691.imageshack.us/img691/560/errz6krz7l.jpg

Kad stavim popravi ponudi mi da restartam komp i pokrenem scan...

http://img825.imageshack.us/img825/5220/i7474i7r.jpg

To i napravim, opet onaj scan na početku, nađe isto sranje... i kad ga idem uklonit piše error neki...

Kako da se rješim smeća tog, hitnoo!

I nakon svih tih scanova nikako da ga uklonima: http://img43.imageshack.us/img43/9563/rzkzk.jpg

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hitno problem s virusom

Ako si nesto instalirao i znas otprilike kad ti se pojavio napravi system restore na dan na koji mislis da ti je system bio cist i to bi bilo to! Ako ne, najjednostavnije ti je nove winse stavit i ne skidati svašta ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 1:43 (DJecko23).

0 0 hvala 0
18 godina
Hitno problem s virusom

vjerojatno sexy false positive :)

skines hitmana. i samo ga pokrenes uz opciju, izvrsi samo jednom skeniranje pc-a.

ako nema nista, reci avastu da ignorira sistemsku fajlu acpi.sys

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hitno problem s virusom

Mislim da trebalo pomoći ovo što je napisao DJecko23.

Nije lažna uzbuna...

Znači igram PES online, ulazim u Network i odmah me izbaci kao da nisam spojen na net, a jesam.

Onda sam išao prekopirati novi hosts file u windows/system32/drivers/etc i nije mi htjelo kopirati, izbacuje mi ovo: http://img268.imageshack.us/img268/2401/tlutullt7.jpg

A večer prije sve sam to normalno mogao kopirati i igrati, onda san svatija da je neki zajeb, skenira avaston i izbacuje to sranje u system32

Stvar je u tome da nisan ništa skida, nego jučer dok san surfa odjednom mi se otvorilo 50ak IE prozorčića :S

Pretpostavljam da je onda to bilo to sranje, pa ako može netko detaljno objasnit taj system restore jer nisan nikad to radija, tj. ni ne znam o čemu se radi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 10:35 (frnjoka).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Hitno problem s virusom

nisam bas 100% kak radi avast(imam avg) ali meni je to rijesilo problem s virusima. udi u safe mode i iz njega ocisti komp sa avastom, hitmanom, malwarebytesom, itd... ak ne kuzis zasto, to je zato sto se u safe modu pokrenu samo datoteke neophodne za rad winsa. to znaci da ti se virus nece pokrenuti i sj***** antivirus i sve ostalo. ova metoda je topla preporuka svima koji imaju velikih problema s virusima!!!

Zašto ovo čitaš???
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Hitno problem s virusom
a ponudi mi da pokrenem scan u safe modu... i kad mi tako skenira opet ne mogu uklonit virus :S
17 godina
neaktivan
frnjoka kaže...
a ponudi mi da pokrenem scan u safe modu... i kad mi tako skenira opet ne mogu uklonit virus :S

probaj s ovim,skini,pokreni u pojačanom sigurnosnom modu,prihvati scan,i pričekaj cca pola sata

16 godina
može li netko ukratko objasnit kako da napravim system restore?
16 godina
frnjoka kaže...
može li netko ukratko objasnit kako da napravim system restore?

Zašto ne skeniraš alatima koje su ti torrente i seneka sugerirali i javiš nam rezultate? Potrebno je skenirati sa više alata kako bi utvrdili da li je ovo FP ili nije. System Restore (ako se uistinu radi o rootkitu) ti neće pomoći.

Zašto si išao kopirati hosts datoteku?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina

Ma PES 6 se može igrati online preko dva servera, za svaki je potreban različiti hosts... ili se editira u notepadu...

U tom sam folderu normalno prekopiravao fileove (hosts zavisi na kojem serveru ću igrati) kao u svakom drugom... I kasnije ulazim u igru, odmah me blokira, idem staviti drugi hosts, neda mi da kopiram, scaniram s avastom i vidim virus kao u system32... idem probat ovo senekino pa sa javim ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice