HDMI/TV spajanje problem

poruka: 3
|
čitano: 2.679
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HDMI/TV spajanje problem

Pozdrav ljudi imam jedan blesavi problem koji ne mogu nikako riješiti so here goes:

Pokušavam spojit laptop sa telkom preko hdmi kabla ali se dešava nešto čudno...ko da se gubi signal onak zamrzne se slika pa ponovno krene,boje su očajne,slika se mijenja sa 720p u 1080p ukratko, ko da poblesavi zvuk je ko ona kazeta sa starog komodorca itd... kabel je novi novcati drugi po redu laptop je star tijedan dana Končar nd1411 sa grafom geforce gt 425M(1gb),telka je philips ambilight...nešto hd ready.Pokšavao sam malo šarat sa rezolucijom i refresh rate-om ali bezuspiješno.Čini mi se da je problem malo ali jako malo bolji ako je namješteno na extended desktop a ne na clone display.Pliz help {#}

Live in your world.Play in ours
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 14:57 (noob4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HDMI/TV spajanje problem
noob4 kaže...

Pozdrav ljudi imam jedan blesavi problem koji ne mogu nikako riješiti so here goes:

Pokušavam spojit laptop sa telkom preko hdmi kabla ali se dešava nešto čudno...ko da se gubi signal onak zamrzne se slika pa ponovno krene,boje su očajne,slika se mijenja sa 720p u 1080p ukratko, ko da poblesavi zvuk je ko ona kazeta sa starog komodorca itd... kabel je novi novcati drugi po redu laptop je star tijedan dana Končar nd1411 sa grafom geforce gt 425M(1gb),telka je philips ambilight...nešto hd ready.Pokšavao sam malo šarat sa rezolucijom i refresh rate-om ali bezuspiješno.Čini mi se da je problem malo ali jako malo bolji ako je namješteno na extended desktop a ne na clone display.Pliz help {#}

Da ne otvaram novu temu, imam sličan problem. Spojen LCD s 20m HDMI-a na HD 4850 512 MB.

Driveri update, otvaram s VLC-om, BS-playerom, MPC-om uvijek isto.

Nakon nekih 15ak minuta normalne reprodukcije, boje polude i postanu svijetlo-plave, zelene. Svakave.

Any suggestions? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan
HDMI/TV spajanje problem

Čini se da nam nema pomoći,sve sam probao osim bacit laptop u televizor što mi se čini kao idealno riješenje....bar za frustracije {#}

Live in your world.Play in ours
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice