ovako ljudi firefox me je prije 2 dana poceo zezat, radi se o tome da se stranice sporo ucitavaju i nekad na pola stanu, pogotovo facebook, loada sajt do pola i stane, a kad izadjem iz firefoxa i hocu da ponovo udjem pise kao da firefox jos nije ugasen te da moram restart komp. upalim taskmanager i vidim da firefox i dalje radi a zauzece memorije se ne smanjiva, takodjer sam probo reinstalirat program ali opet isto. pa ako iko moze pomoc, unaprijed hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda imaš neki virus,meni se znalo događat da mi se Firefox uspori zbog virusa.Proskeniraj Malwarebytes-om
history, cache, i ostale sejvane stvari očisti
da,liči na virus,ovo šta su ti rekli.. i možda da proskeniraš sa svojim antivirusom prvo,a onda s malearebaytesom,a možeš si skinut(ako nemaš) superantispyware free edition i napraviti scan s njim..
history, cache, i ostale sejvane stvari očisti
Probaj prvo s ovim, pa onda ostalo
Meni liči na memory leak. :) Imaš kakve ekstenzije/pluginove ?
da ne otvaram novu temu...
brat ima fejs i kad se prvi put logirao ff je zapamtio pass. sad je on promjenio pass, ali je stari ostao, pa sam ga ja obrisao jer je nekoristan. a sad kad se on prijavljuje, uopće se ne pojavi ono remember, don't remember... zašto?
a dal mu firefox pamti novi password?
ako je u tools-security-čekirano remember password for sites..ne bi trebalo bit problema..
a dal mu firefox pamti novi password?
ne. kad upiše mail i pass i logira se, uopće se ne spusti ona traka na kojoj je remember, not now, never itd. zašto se to ne spušta?
pa daj vidi kako je podešeno u security i privacy pod settings.
ne. kad upiše mail i pass i logira se, uopće se ne spusti ona traka na kojoj je remember, not now, never itd. zašto se to ne spušta?
Odi pod saved passwords i ukljuci da se vide lozinke i zatim izbrisi stare podatke. Slijedeci put kad se logiras pitat ce te dal zelis da FF zapamti.
to sam i napravio. maknuo sam se za facebook. ili baš moram ama baš sve
pa valjda klikneš samo na taj i remove
to sam i napravio. maknuo sam se za facebook. ili baš moram ama baš sve
Nemoras za sve. Makni samo ionaj red koji se odnosi na fejs, Vidi slike:
čekaj jel i dalje ne pamti taj password?
a druge pamti?
ljudi molim vas pomozite mi da ne otvaram novi thread, imam problem u firefoxu 3.5.2 a to je želim da mi se prije izlaska(kad odem na X u kutu) pojavi window sa upozorenjem o zatvaranju više tabova, to sam prije znao naštimat al više to nemogu nać u opcijama, znači želim da me nakon pokušaja izlaska iz firefoxa on upozori da ću zatvorit više tabova...
tools- options-tabs-warn me vhen closing multiple tabs..tu ide kvačica