Firefox plugins problem

poruka: 9
|
čitano: 1.510
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Firefox plugins problem

Još od kada sam updateo stari Firefox na Preview verziju (sada koristim najnoviju na hrvatskom (3.5.2) ) pojavio mi se čudan problem koji nikako ne prestaje. Naime kada bih želio instalirati nove ili updateati stare pluginove pojavila bi mi se greška "- 228". Mogu deinstalirati Firefox i pluginove bez problema (Firefox mogu ponovno instalirati), ali me zanima što se dogodilo s mojim najdražim preglednikom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Firefox plugins problem

Nebi znao tvoj problem al me zanima kaj svi prelaze na tu najnoviju verziju jer misle da je brza i stabilnija,ak je beta,alfa,preview il nesto 143 onda neznaci da je brza ili stabilnija nego sam da se jos doraduje a korisnici govore bugove i ostalo a ovi iz FF-a to popravljaju,kaj fali starom firefoxu?..ja sam jos na njemu i sasvim solidno radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Firefox plugins problem

3.5.2 je stabilna gotova verzija i nije u izradi. Znali netko što se meni događa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox plugins problem

vjerovatni ti pluginovi nisu kompatibilni s tom verzijom firefoxa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Firefox plugins problem

Jesu i i rade normalno, ali kao što sam rekao ne mogu ih updateati i instalirati nove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 10:50 (XP Master).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox plugins problem

Pogledaj support stranice.

Od ostalog, pogledaj svoje postavke DNS servera (jesu li oni koji trebaju biti), hosts datoteku i postavke za cookije u Firefoxu (kao i addonove koji blokiraju cookije - nekima je problem riješen tako što su omogućili third party cookije i deinstalirali blokirajuće addonove).

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 10:55 (hrx).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Firefox plugins problem

Cache mi je na 50 MB, i probao sam disabledati, ali ništa ne pomaže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Firefox plugins problem

Sve navedeno sam napravio. Reistalirao sam ga oko 6 puta i ništa, probao sam i na drugu particiju. Ništa ne pomaže. Zar ne postoji riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Firefox plugins problem

Primjetio sam nešto: Ako plugin ima vlastitu instalacijsku proceduru instalira se bez problema. u čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice