Dva XP na jednoj partciji

poruka: 7
|
čitano: 1.215
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Pozdrav svima na forumu i molimza pomoc. Kao sto sam naveo u naslovu prilikom instalacije na jednoj particiji instalirana su dva identicna XP-a, kako da obrisem jedan ili oba pa da mogu normalno instalirati novi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dva XP na jednoj partciji

pokreni instalaciju nanovo, sistem ce te upozoriti da imas već instalirani os, formatiraj particiju u ntfs modu (po defaultu je to c: patricija) , kad završi, nastavi instalaciju (na što će te komp i uputit), problem riješen.

17 godina
neaktivan
vedbud kaže...

Pozdrav svima na forumu i molimza pomoc. Kao sto sam naveo u naslovu prilikom instalacije na jednoj particiji instalirana su dva identicna XP-a, kako da obrisem jedan ili oba pa da mogu normalno instalirati novi.

exe kaže...

pokreni instalaciju nanovo, sistem ce te upozoriti da imas već instalirani os, formatiraj particiju u ntfs modu (po defaultu je to c: patricija) , kad završi, nastavi instalaciju (na što će te komp i uputit), problem riješen.

Ne pokrecuj nista nanovo vec ubacu XPov CD i ponovi postupak instalacije sam ovaj put formatiraj particiju na kojem su XP.
Odaberi full format a ne quick i naravno odaberi NTFS kao datotecni sistem 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
vedbud kaže...

exe kaže...

Ne pokrecuj nista nanovo vec ubacu XPov CD i ponovi postupak instalacije sam ovaj put formatiraj particiju na kojem su XP.
Odaberi full format a ne quick i naravno odaberi NTFS kao datotecni sistem 
 Pa to mu ju exe i rekao...
17 godina
neaktivan
Eto brat exe i ja smo mozda postali u isto vreme pa je on pobedio :)
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Budem probao hvala i javim sta bi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Obrisao Boot ini fajl i sad radi ko grom. Hvala

0 0 hvala 0