Dio konekcija blockan

poruka: 6
|
čitano: 1.405
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dio konekcija blockan

Od jučer imam ovaj problem. Molio bih za pomoć!

Izgleda da mi nešto blocka dio konekcija, npr. mogu normalno surfati, ulogirati se na Skype, MSN ali istovremeno se ne mogu spojiti niti na jedan TS3 server, ne mogu se ulogirati u Origin (odnosno ulogira me ali sam za program "offline"), utorrent ne ostvaruje konekcije isto kao i Ubisoft updater...

Dakle, pretpostavljam da ih nešto blokira, znam da nije firewall i AV jer ako ih i ugasim ista stvar. Imate li možda kakve ideje? U Win logu se jedva snalazim, nisam uspio ništa korisno iskopati, a još manje iz TS3 loga... u njemu samo stoji da nije ostvario konekciju ali ne i razlog.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 15:35 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dio konekcija blockan

Anyone? Prije nego krenem sa reinstalom Winsa? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dio konekcija blockan

provjeri router, mene je tako zezao moj kod korištenja flickra dok mi ga iz t-coma nisu zamijenili

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Dio konekcija blockan
Wolverine kaže...

provjeri router, mene je tako zezao moj kod korištenja flickra dok mi ga iz t-coma nisu zamijenili

Stvar je u tome da su na taj ruter spojena još dva računala na kojim sve štima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 10:06 (Minoza).
18 godina
neaktivan
Re: Dio konekcija blockan

i  kod mene je tako bilo, još nekoliko kompova spojenih, a samo na mom laptopu problemi

16 godina
neaktivan
Dio konekcija blockan

Evo sada sve radi... Nisam ni taknuo router... sinoć sam dodao još jedan HDD... to je jedino što sam mijenjao. 2-3 dana nije radilo i sada samo od sebe opet sve radi. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice