Desktop Problem!

poruka: 9
|
čitano: 4.758
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Desktop Problem!

E ovako, jucer sam skinuo jednu sliku (dovukao iz mozille na desktop) i ovo mi se pojavilo

kada promijenim sliku opet isto a pobrisao sam sliku{#}

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Desktop Problem!

Probaj vratit na zadanu temu

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Desktop Problem!
Marko :D kaže...

opet se pojavlja

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
16 godina
Mr.Croatian100 kaže...

E ovako, jucer sam skinuo jednu sliku (dovukao iz mozille na desktop) i ovo mi se pojavilo

kada promijenim sliku opet isto a pobrisao sam sliku{#}

Mozda neki virus.. probaj ga scanirat sa malwerbyte-om.

15 godina
Mr.Croatian100 kaže...
Marko :D kaže...

opet se pojavlja

To se meni događa kada stavim jako svijetle slike.. Jer boja teksta ti je bijela a slika je jaaako svijetla(bar ti dijelovi) i zato ti se to stavi plavo da vidiš koji ti tekst ispod ikonice piše ;).. Stavi neki tamniji wallpaper i trebalo bi se maknuti :D

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 14:36 (luxxxfromhell).
16 godina
Desktop Problem!

Evo rješenja:

Desni klik na My Computer, klikni na Properties. Advanced tab > Performance > Settings button > Visual Effects tab > "Use drop shadows for icon labels on the desktop".

To će riješiti problem, ako ti smetaju boje... a što se tiče ove slike u donjem dijelu... da ti nije web stranica ostala na dektopu.

Desni klik na prazno mjesto na desktopu > Properties > Destop > Customize desktop... > Web > i pogledaj da li ti se slučajno neka stranica ne prikazuje na ekranu (odznači sve što ti ima kvačicu u lijevom okviru).

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 14:53 (WackyZG).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Evo rješenja:

Desni klik na My Computer, klikni na Properties. Advanced tab > Performance > Settings button > Visual Effects tab > "Use drop shadows for icon labels on the desktop".

To će riješiti problem, ako ti smetaju boje... a što se tiče ove slike u donjem dijelu... da ti nije web stranica ostala na dektopu.

Desni klik na prazno mjesto na desktopu > Properties > Destop > Customize desktop... > Web > i pogledaj da li ti se slučajno neka stranica ne prikazuje na ekranu (odznači sve što ti ima kvačicu u lijevom okviru).

hvala ti puno

16 godina
Desktop Problem!

imam problem sa desktopom i web brovserom npr. kad pretrazujem nesto svi se neki rezultati pojavljuju ispisani u nekim kockama a imate ovdje dole link sta mi nije ok probao mjenjati rezoluciju, teme drivere graficke

[IMG]http://i43.tinypic.com/aweqko.jpg[/IMG]

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 17:40 (troyan_horse_exe).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Desktop Problem!

Zna li netko kako se riješiti ovog što "ostane" kad nekad kliknem na nešto, recimo ova slika je kad sam kliknuo u utorrentu prioritet postavio na nizak, i sad mi je stalno ovo na ekranu, gledao film, bio na fb, igrao igre.. ima li način da se riješi nekako da nestane kad se pojavi osim restartom? 
znalo mi se dešavati dosta često da i ostane mi refresh kad refresham preko miša..  

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice