Čudne mrlje i čudni driveri?

poruka: 6
|
čitano: 4.499
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Rekao bih da je do grafičke ili drivera. A kakva je konfa?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Daj probaj napravit i postat screenshoot-e

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Čudne mrlje i čudni driveri?
FireRaven kaže...

Ovo je slika prvog problema sa mrljama. Kad prebacujem WinRar fileove sa desktopa u My Documents,na desktopu ostaju mrlje kao na slici u crvenom kvadratu. Ako pak prebacujem neke druge foldere mrlje se rjeđe pojavljuju i manje su,ali ipak su prisutne. Nestaju klikom na "refresh" ili ulaskom na interne ili neki drugi program. Molim za pomoć...

kada prebacuješ te winrar fileove na task manageru(ctrl + alt +delete) pod karticom "procesi" pogledaj ako ima kojeg tebi nepoznatog procesa koji je u tom trenutku(tijekom stvaranja tih mrlji) aktivan pa ga probaj obristati.

EDIT: probaj i ovo rješenje: Display properties -> Desktop -> Customize desktop -> web -> odkvači sve kvačice u podprozorčiću
brb
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 21:02 (Ficho3D).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Čudne mrlje i čudni driveri?
FireRaven kaže...

Hvala na trudu,ali ništa od ovoga nije pomoglo...

Taj problem pojavio mi se neki dan kad sam skidao glazbu. Prije nikad s time nisam imao problema i sve je savršeno funkcioniralo.

Možda ti je ušao Virus. Skeniraj Komp.
microman
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To nije do virusa. Isti problem ja imam na Linuxu, odnosno svim KDE 4.x.x based distrama. Stvar je da Desktop Enviorment(GUI, koji god naziv hoćeš) ima bug. Sad, dali je moguće da tvoj DE ima bug to neznam. Ali vjerujem da je problem kod driver-a za grafičku(osobito ako imaš nVidia-u) jer ona kod mene ima problema pri iscrtavanju 2D elemenata na desktopu. Ja željno iščekujem drivere koji će valjda riješiti problem.

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sto se tice ovog drugog problema, na slici se bas ne vidi dobro, ali slova znaju postat ostra i ruzna ako se promjeni refresh rate.

Neka proba smanjiti to. Desni klik na dosktop, properties, kartica settings, tipka advanced, kartica monitor (ovo je za xp, za vistu bi trebalo bit slicno).

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice