hhe
imam 32mb slobodno na c:\ particiji neznam kako al mi je nesto progutalo i to dosta prostora jel neko zna kako na brzinu i kvalitetno prebacit visak slobodnog mesta sa d:\ --- na c:\ particiju ....BRZO
hhe
imam 32mb slobodno na c:\ particiji neznam kako al mi je nesto progutalo i to dosta prostora jel neko zna kako na brzinu i kvalitetno prebacit visak slobodnog mesta sa d:\ --- na c:\ particiju ....BRZO
hmm.
Kao prvo probaj smanjit koš za smece.
Ponekad zna bit nekoliko gb.
Dakle možeš mu smanjit kapacitet na par mb i vec se lakše diše.
Proširivanje particije ide ali kao prvo treba defragmentirat i pocistit smece sa c particije pa ondato napravit i molit boga da sve bude ok.
Najbolji nacin:
Instaliranje windowsa, skidanje svih updatova, instaliranje drivera, napraviti backup particije i spremit na sigurno.
Ako se takvo što desi lako onda formatirat i napravit vecu particiju i za par minuta vratiti windows friško i sretno na c i problem riješen
to ne možeš radit jedino ako ćeš reinstalirati windaowse
stavio sam na 500mb kos...formatiro sam i cistio ccleanerom ali neznam zasto mi odjednom proguto 1gb nisam nista instaliro ...
i da jel se moze sredit to sa paragoom partition manager-om,zadanja solucija mi je da "rushim" windows
sad cemo probat...uf
pa znaci sad ti je particija skoro 5gb veca.
Dost zasad ili ne?
nije buraz...isto je neznam koji kur...sad cu ti postavit neku sliku pa ces videt sta je slucajno sam naso cek sekund
Ugasi system restore, on guta dosta prostora na disku. Nakon što ga ugasiš pokreni disk cleanup i počisti što je ostalo od system restorea...
misli na to da ga deinstaliraš a ne samo obrišeš.
Vjerojatno je saveao sve kaj je cistio pa je zato tolko velik.
Ili je korišteni crack tolko vesel i voli gigabyte ko lud pa skuplja.
Ajd ti fino u ispekciju i cisti,cisti,cisti
heh nemogu verovat. bas to sto god je cistio tu je spremo
al 32gb da mi ocisti ccc