Bug u igri "The Bard`s Tale"

poruka: 8
|
čitano: 1.320
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Nedavno sam instalirao igru The Bards Tale. Odmah na početku igre javlja se problem da pri bilo kakvom vizualnom efektu (vatra...) framerate pada ispod  10 FPS i postane neigrivo.  Konfiguracija je slijedeća: Processor: Intel Quad q6600 2.4x4, Memory: 4 gb kingmax (800 MHz), Hard Drive: Seagate HDD 250 Gb, Video Card: Sapphire radeon HD4850, Motherboard: Gigabyte GA-EX38-DS4, Operating System: Windows XP Pro... Više nego dovoljno da normalno pokreće igru. Pokušao sam isključiti VSync, promijeniti rezoluciju i smanjiti detalje u igri, ali ništa nije pomoglo... Any ideas?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Bug u igri "The Bard`s Tale"

Orginal,piratsko? 

Zagorje u srcu
15 godina
crni pauk kaže...

Orginal,piratsko? 

Garant.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

je, piratsko je, ali ne vidim zasto bi to stvaralo probleme u gameplayu...

0 0 hvala 0
15 godina
Nazurath kaže...

je, piratsko je, ali ne vidim zasto bi to stvaralo probleme u gameplayu...

Los crack stvara probleme.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Nije problem u cracku... imao sam takav problem i u legalnoj igri, isto malo starija (2002. god)

16 godina
Nazurath kaže...

Nije problem u cracku... imao sam takav problem i u legalnoj igri, isto malo starija (2002. god)

ostale igre rade dobro? 

Zagorje u srcu
14 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

ostale igre rade dobro? 

Da... sve rade dobro osim te dvije (vec spomenuta + Zanzarah: THe Hidden Portal)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice