Brisanje DVD-a

poruka: 23
|
čitano: 4.752
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Brisanje DVD-a

Možda je pitanje malo glupo ali mene zanima dali je moguce obrisat sadržaj sa korištenog DVD-a/CD-a  ,da mogu opet spržit nešto na njega. Naime imam nekih 30-tak DVD-a koji kad sam ih pržio mi nisu uspjeli. Ubacim ponovno taj isti DVD i piše da vec postoji sadržaj na njemu iako mi pržanje nije uspjelo i pojavili se neki errori. Sad mi ti isti skupljaju prašinu i neznam dal da ih bacim ili se mogu pomocu nekog programa ocistit i ponovno koristit za prženje?!?

Lijep pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Brisanje DVD-a

Ne, možeš samo DVD/RW, oni su ti "piši-briši".

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
15 godina
neaktivan
Realista kaže...

Možda je pitanje malo glupo ali mene zanima dali je moguce obrisat sadržaj sa korištenog DVD-a/CD-a  ,da mogu opet spržit nešto na njega. Naime imam nekih 30-tak DVD-a koji kad sam ih pržio mi nisu uspjeli. Ubacim ponovno taj isti DVD i piše da vec postoji sadržaj na njemu iako mi pržanje nije uspjelo i pojavili se neki errori. Sad mi ti isti skupljaju prašinu i neznam dal da ih bacim ili se mogu pomocu nekog programa ocistit i ponovno koristit za prženje?!?

Lijep pozdrav!

Ne nemožeš ništa, možeš ih baciti.

Jedino ako na njima piše  DVD-RW ili CD-RW onda podatke možeš izbrisati i ponovno ih stavljati na disk.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
17 godina
neaktivan
royalhero kaže...

kakvi su to??

17 godina
neaktivan
Brisanje DVD-a

Može mi netko ovdje ili na privat samo rec ,gdje ima za kupit (ZG) i kolko su skuplji ti DVD-RW ? bio bi zahvalan {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 18:55 (Realista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Realista kaže...

Može mi netko ovdje ili na privat samo rec ,gdje ima za kupit i kolko su skuplji ti DVD-RW ? bio bi zahvalan {#}

oko 4-5kn.
Možeš kupiti u svim informatičkim trgovinama.

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=DVD-RW 

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
18 godina
Brisanje DVD-a

Mozes ih kupiti u svakom ducanu koji prodaje dvd-e. Valjda ces tamo doznati koliko kostaju.

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Realista kaže...
royalhero kaže...

kakvi su to??

Sorry,ali to su za bacanje. Materijale možeš višestruko snimati na rewritable CD/DVD medijima. NA "običnim" DVD-ima također možeš više puta snimati,ali samo do granice kapaciteta DVD-a (snimanje u više sesija,ali samo na svome uređaju zbog problema sa kompatibilnostima na ostalim).

CIS = Cloud Is Shit !
17 godina
neaktivan
Brisanje DVD-a

Meni je glavni problem šta od npr. 50 dvd-a mi propadne pola (prženje ne uspije) ,sad me zanima dali je stvar možda u lošim dvd-eima imam neke TDK se zovu!?! ,koji su najbolji po vama??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Brisanje DVD-a

TDK nisu loši dvdovi, ali svakako probaj kupiti bolje :D

Probaj si spustiti brzinu snimanja na najsporije, i vidjeti dali če onda uspijeti....

koji pogon imaš?

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

TDK nisu loši dvdovi, ali svakako probaj kupiti bolje :D

Probaj si spustiti brzinu snimanja na najsporije, i vidjeti dali če onda uspijeti....

koji pogon imaš?

koji su to bolji?

kak misliš koji pogon? možeš malo pojasnit nisam baš na ti sa pržilicom :D

16 godina
Brisanje DVD-a

Koju pržilicu imaš?

I DVD probaj onaj verbatian ili sony

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Koju pržilicu imaš?

I DVD probaj onaj verbatian ili sony

ja sam ju dobio sa kucistem ,pa nisam siguran. piše nešto LG super multi...

16 godina
Brisanje DVD-a

Koji od ovih

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
16 godina

Samo probaj smanjiti brzinu ispisa i vuola :D

probaj s nekim mal skupljim dvdom

17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Samo probaj smanjiti brzinu ispisa i vuola :D

probaj s nekim mal skupljim dvdom

znači od sonya prazni dvd je najbolji za prženje?

18 godina

Dosta je to subjektivno (u smislu da ponekad ovisi i o snimaču), ali mislim da je dosta često pobjednik na kojejakvim testovima bio Verbatim, točnije rečeno Mitsubishi Chemical podloga (MCC), te mediji s Taiyo Yuden (TY) podlogom - ne znam tko trenutno koristi tu podlogu.

Sony isto tako ne spada u loše medije. Ja bih recimo jedino izbjegavao Princo (jedini mediji koji su mi uspjeli sami od sebe postati nečitljivi za oko godinu dana) i Kvark.

Isto tako, ako imaš problema s uspjehom snimanja, smanji brzinu, recimo na 4x - 8x.

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 17:24 (KaeR).
16 godina
KaeR kaže...

Dosta je to subjektivno (u smislu da ponekad ovisi i o snimaču), ali mislim da je dosta često pobjednik na kojejakvim testovima bio Verbatim, točnije rečeno Mitsubishi Chemical podloga (MCC), te mediji s Taiyo Yuden (TY) podlogom - ne znam tko trenutno koristi tu podlogu.

Sony isto tako ne spada u loše medije. Ja bih recimo jedino izbjegavao Princo (jedini mediji koji su mi uspjeli sami od sebe postati nečitljivi za oko godinu dana) i Kvark.

Isto tako, ako imaš problema s uspjehom snimanja, smanji brzinu, recimo na 4x - 8x.

Ovo za brzinu sam mu i ja reku, isto tako i za verbatim

17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
KaeR kaže...

Ovo za brzinu sam mu i ja reku, isto tako i za verbatim

npr. ako pržim igru za PS2 (primjer) mislim da brzina mora biti x16 ?!?

15 godina
neaktivan

ovako...možeš jedino dosnimavat...npr ako si nasnimao 2 giga ostaje ti još 2 da nešto gore nasnimaš...ali naravno ako si ostavio mjesta za to...odnosno ako nisi finalizirao DVD...

pozdrav

18 godina
Realista kaže...

npr. ako pržim igru za PS2 (primjer) mislim da brzina mora biti x16 ?!?

Ne, za PS2 je poželjno što manjom brzinom snimati (recimo 4x).

KaeR
16 godina
Brisanje DVD-a

za ps2 je poželjno kupit igru :P

Fotografije i dokumente možeš visokom brzinom, no slike i rarove i filmove sporo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice