Besplatni PDF converter

poruka: 8
|
čitano: 11.682
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Besplatni pdf converter

neznam dal tema vedc postoji al koji je najbolji besplatni pdf editor i converter kao adobe acrobat

nema potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Besplatni pdf converter

Ima ovaj http://www.dopdf.com/

On ti kreira virtualni printer.I kad hoces da npr.Word ili drugu datoteku pretvoris u pdf, ides isprintati tu datoteku i kad te pita koji printer ti izaberes doPDF.Sve ti je detaljno opisano na njiihovoj stranici.

17 godina
neaktivan
Besplatni pdf converter

Jel postoji koji bolji konverter za PDF? Trebao bih iz Publishera prebacit školski list (dakle radi se o ozbiljnoj stvari) u PDF kako bi bilo spremno za printanje. Navodno su kolege radile prošle godine (ne znam sa kojim konverterom) pa je bilo stranja sa fontovima i nešto se gubilo na formi... Savjet molim!

Ne diraj bubamaru dok spava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Besplatni pdf converter

Ne razumijem u čemu je problem? Isprobaj neki pa vidi kakve ti rezultate daje. Ja koristim PDFCreator.

3 0 hvala 0
15 godina
Re: Besplatni pdf converter
Stimulans kaže...

Jel postoji koji bolji konverter za PDF? Trebao bih iz Publishera prebacit školski list (dakle radi se o ozbiljnoj stvari) u PDF kako bi bilo spremno za printanje. Navodno su kolege radile prošle godine (ne znam sa kojim konverterom) pa je bilo stranja sa fontovima i nešto se gubilo na formi... Savjet molim!

Nisam radio u Publisheru ali za izradu pdf-a (iz AutoCAD-a, Office aplikacija, Aladina,....) koristim BullZip. Nije me nikada razočarao i uvijek sam dobio što sam htio. Dodatno kada spajam ili razbijam pdf-ove koristim PDF Split&Merge.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
Besplatni PDF converter

Ja za stvaranje pdf-ova koristim CutePDF. Do sad me nijednom nije iznevjerio.

Moj youtube kanal: http://www.youtube.com/user/marijanovic191x7?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Besplatni PDF converter

Koji Publisher? 2007 i 2010 mogu imati besplatan MS dodatak da se iz njih eksportira u PDF.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Besplatni PDF converter
Father_Dougal kaže...

Koji Publisher? 2007 i 2010 mogu imati besplatan MS dodatak da se iz njih eksportira u PDF.

Još bolje! Hvala Father Dougal

Ne diraj bubamaru dok spava!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice