AutoCAD problem

poruka: 19
|
čitano: 11.032
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
AutoCAD problem

Ovako.Zbog skole potreban mi je ACAD 2000.E sad ja samo ga skinuo ali kada kliknem ikonu setup pise da nije kompatibilan sa mojom verziom windowsa.probao sam i razne kompability modove ali ne radi.Moze li mi iko pomoci oko ovoga ili mi dati neki link Pozzzzzz.P.S sistem je Windows 7 ultimate 64-bit (pirat)

Motor u srcu brzina u glavi adrenalin u krvi i andjeo cuvar
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: AutoCAD problem
Pogledaj ovdje: http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-2000-2000i-2002-Archive/Can-I-run-AutoCAD-2000-on-Windows-7/td-p/2577900. Možda pomogne. Rješenje bi bilo instalacija AutoCAD 2000 na Windows XP (instaliran u virtualki).
Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan

Kada hocu da skinem virtulal xp mode nece da mi dozvoli zbog laznog sistema tj.sto nije original

15 godina

Ma kakav virtual XP mode. Odi na pravu virtualizaciju (VMware ili na Virtualbox) i tamo instaliraj Windows XP a zatim u taj XP instaliraj AutoCAD 2000.

14 godina
neaktivan

AAA too xaxaxa nista od toga niti imam xp niti hocu sad da komplikujem ako ima neki laksi nacin reci mi {#}

14 godina
neaktivan
AutoCAD problem

A da skines neku noviju verziju?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa potrebna mi je bas ova

15 godina
Zašto baš ta? Pojasni malo, možda ti možemo pomoći.
13 godina
neaktivan
AutoCAD problem

Acad 2012 ili 2013 ti imaju sve naredbe ko i ranije cad-ovi, te jos i puno vise. Jedina razlika je malo u dizajnu, modernije izgleda te se malo na pocetku teze snac.

Moguće da ti 2000 neće radit jer ako se ne varam ta verzija je radila samo na 32-bit windowsima...

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 18:26 (Bataljun).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pro Gamer 123 kaže...

AAA too xaxaxa nista od toga niti imam xp niti hocu sad da komplikujem ako ima neki laksi nacin reci mi  {#}

2000, kome ime kaže kada je izašao, ne radi na današnjim OS-evima. Ili ti treba noviji CAD, ili stariji Windows. Kraj priče.

Ako moraš da imaš ACAD i mora da bude 2000, najjednostavnije rešenje ti je VM Lite, pa da pod njim namestiš XP. Može i neka druga virtualka, kao što su drugi predlagali, ja predlažem ovu: besplatna, krajnje jednostavna i fino radi. Ne ulazeći u to odakle ćeš nabaviti XP, da sve namestiš od nule ti treba oko sat vremena, od čega najveći deo ide na čekanje da se XP instalira. Ako ti je to previše, tj ako ti nije ni toliko stalo do toga što radiš, onda ništa.

Ili da ipak uzmeš noviji ACAD, pa se snađi sa razlikama u GUI-ju i snimaj u starijim formatima da bi mogao da otvoriš u školi ono što radiš kod kuće.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 18:43 (Ivan(4)).
15 godina
neaktivan
AutoCAD problem

I u novijim verzijama možeš staviti na classic UI pa su ti naredbe na istim mjestima, samo malo bolje i ikonice malo više rezolucije

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AutoCAD problem

I sto je najbitnije, mozes snimiti kao verziju 2000 (ili bilo koju raniju od verzije koju instaliras) pa ces moci file i u skoli otvoriti i po nicemu se nece razlikovati od onog koji je nacrtan u AC2000.

moja preporuka ti je AutoCAD 2007.

1 0 hvala 0
15 godina
AutoCAD problem

Ako ćemo o preporukama onda su to dvije. Za starije verzije AutoCAD 2008 a za novije AutoCAD 2013. Ipak treba prepustiti čovjeku da obrazloži zašto mu treba verzija 2000.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AutoCAD problem

Autocad 2002 je kompatibilan sa windowsnom7 pa ako ti može pomoći javi se na provatnu poruku da ti posaljem link za instalaciju.I sam sam primoran koristiti autocad 2000(pored najnovijih verzija) ali samo je 2002 kompatibilan

http://www.avast.com/get/2udv4zIj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AutoCAD problem

moze li mi netko objasniti kao da u autocadu povucem pravac pod neki kutem, tj kako da nacrtam kut od npr 4 stupnja 5min 55 sek. hvala :)))

0 0 hvala 0
15 godina
ana ana kaže...

moze li mi netko objasniti kao da u autocadu povucem pravac pod neki kutem, tj kako da nacrtam kut od npr 4 stupnja 5min 55 sek. hvala :)))

Komanda Line

pikni lijevom tipkom miša početnu točku zatim upiši (u komandnu liniju) @100<4d5'55" gdje je 100 duljina linije koju crtaš u jedinicama u kojima crtaš.

Odavno nisam radio ovo ali mislim da sam upisao dobru sintaksu. Vodi računa da se prirast kuta računa u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Možeš nacrtati i ravnu liniju pa je zarotirati (komanda rotate) za kut od 4d5'55".

13 godina
neaktivan

hvala ti punooo!!:)

16 godina
AutoCAD problem

upravo sam izaso iz atocada a nisam spremio... jel postoji ikakva mogucnost da ga vratim tsj crtez?? hitnooooo!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 14:38 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pogledaj u Temp direktoriju (korisničkog računa na računalu) ima li file koji nakon imena ima ekstenziju .sv$. Ako ima, ekstenziju zamijeni sa dwg i to je to. Koliko rada će biti spašeno ovisi o vremenu koje si podesio za autosave.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice