Hi
Molim da mi preporucite neki antivirus ya operativni sistem Microsoft Windows Server 2003.
Bilo koji osim Clam AV jer njega vec imam instaliranog. Po zelji, ako moye i link odakle ga mogu skinuti (nadam se full verzija).
Hvala unaprijed
Hi
Molim da mi preporucite neki antivirus ya operativni sistem Microsoft Windows Server 2003.
Bilo koji osim Clam AV jer njega vec imam instaliranog. Po zelji, ako moye i link odakle ga mogu skinuti (nadam se full verzija).
Hvala unaprijed
???
Sophos
Symantec Endpoint Protection ili Norton Antivirus corporate
Symantec Client Security (ili ti ga Symantec Antivirus)
Kaspesrsky Internet security 2009
Avira+Malwarebytes+Site Advisor
Svako svoga konja fali. Samo nemoj sve te instalirat! Moj izbor je NOD, provjereno bez problema sa WinSrv 2003.
Probaj Spybot -Search & Destroy Ne poznat al jedan od najboljih pliz probaj.
Probaj Spybot -Search & Destroy Ne poznat al jedan od najboljih pliz probaj.
Pa isto govno probaj pa se uvjeri,čak mi je našo i izbriso onaj antivirus xp 2008.
Pa isto govno probaj pa se uvjeri,čak mi je našo i izbriso onaj antivirus xp 2008.
NOD, ali ovaj novi jer koliko sam čuo serveri imaju nekih problema sa starim ( nije provjerena informacija ), i Malwarebytes.
Htjedoh reći Antispyware ali govna i sranje koje spominješ u svim svojim porukama mi ne dozvoljavaju da se ispričam.
Forefront Client Security, a ako ne MS-ovo rjesenje onda Symantec AV Corporate 10 (radi i sa vistom) samo ne Symantec Endpoint Protection, ja sam se sa njim mucio par mjeseci i toliko je problema izazvao po citavoj domeni....
Besplatan kombo koji ja koristim:
AVG Free + ZoneAlarm Free + SiteAdvisor
NOD32 je najbolji!!!
Top tri za mene:NOD,AVG i Karspersky
Sophos