Acronis True Image Home 2012

poruka: 10
|
čitano: 3.580
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
moze mala pomoc,plzzzz

Htio sam si klonirat hard...pa sam skinuo,  Acronis True Image Home 2012, e sad se dogodila  greska pri instalaciji ..iso sam repairat  i izbaci mi opet error ,iso sam uninstelirati i ponovno instaliirati al ne mrem ga zbrisat tj. uninstalirat uopce......?

....ne pise koji error sam da je tijekom instalacije...

p.s sajvo sam error ko log file ,ak vam to pomaze...

a

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 19:05 (nano137).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajde malo ljepše napiši da te razumijemo ? 

1. Dali je instalacija završena uredno ?

2. Dali si napravio image ( datoteka sa nastavkom .tib ) ?

3. Šta bi deinstalirao Acronis ili bi maknuo image ?

Tigar tigru
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Acronis True Image Home 2012

1.Nije.(imam ikone i fajlove ali pri pokretanju mi izbaci error i kaze da je greska u instalaciji)

2.Nisam

3.Deinstalirao bih ga jer  ne mogu uopce napraviti image...

P.S

Neme veze sad iso sam sys restore ,i insalirao stariju verziju i sve radi super...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 17:41 (nano137).
12 godina
neaktivan

Sistem mi je instaliran na "C" disku, na koji sam instalirao i Acronis, jer drugu mogućnost nije ni ponudio. Napravio sam backup kompletnog ''C'' diska i poslao ga na "D" disk. Da li je moguće napraviti recovery na ''C''-u, s obzirom da se na njemu nalazi Acronis?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mileko kaže...

Sistem mi je instaliran na "C" disku, na koji sam instalirao i Acronis, jer drugu mogućnost nije ni ponudio. Napravio sam backup kompletnog ''C'' diska i poslao ga na "D" disk. Da li je moguće napraviti recovery na ''C''-u, s obzirom da se na njemu nalazi Acronis?

Moguće je! Acronis će restartat računalo i napraviti restore C particije.

Ili još bolje da napraviš Acronis boot CD i sa njega pokreneš restore.

12 godina
neaktivan
Hvala Veliko! Bio sam se jako zabrinuo, jer čitam na forumu da se prilikom restorea mogu očekivati i veliki problemi, koji bi za mene, koji nisam stručnjak u ovoj oblasti, mogli biti nepremostivi. Acronis boot CD nisam siguran da bih mogao napraviti radi toga što backup C particije ima oko 8 giga, iako je Acrinis izvršio kompresiju preko 55%, pa nemam saznanja da postoji CD na koji bi se mogao prebaciti sadržaj backupa. Pored toga, kada sam probao instalirati Windows s CD-a, CD rom nije mogao pročitati oko 200 fajlova, a majstor mi je rekao da pretpostavlja da CD rom nije čist i da bi ga trebalo očistiti, ali ja ne znam kako se to radi. Zato, ako je moguće Acronisom bez nekih problema i kvalitetno napraviti restore C particije, uradio bih tako. To mi je najjednostavnije. Još jednom se zahvaljujem!
13 godina
neaktivan

imašli originalne windouze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nažalost, ne.
16 godina
neaktivan
mileko kaže...
... Acronis boot CD nisam siguran da bih mogao napraviti radi toga što backup C particije ima oko 8 giga, iako je Acrinis izvršio kompresiju preko 55%, pa nemam saznanja da postoji CD na koji bi se mogao prebaciti sadržaj backupa...

Ne treba ti Acronis boot CD da bi prebacio "image" na njega, nego da sa njega pokreneš Acronis program i napraviš restore image-a "C" diska koji se i dalje nalazi na "D" disku.

U Acronisu ga napraviš kroz menu "Create bootable media".

12 godina
neaktivan
Probat ću. Hvala veliko još jednom!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice