Imam 3 problema s softverom...
1. se odnosi na moj pisač/skener/fax/kopirka, tj. Lexmark 4800 Series, X4875.
Imam problema s skeniranjem: kad god hoću skenirati, na zaslonu se pojavi neki prozorčić s uputama kako riješiti taj problem, kao, odspoji, pa ponovo spoji, restart computer, bla bla bla...
Sve to učinim, čak mu promjenim USB port, reinstaliram driver, remove-am pisač, pa ga opet pronađem, i opet ništa... $)()"& nevjerojatno me to nervira... kako bih to riješio?
2. se odnosi na problem druge prirode.
Kad hoću otvoriti neki video, bilo *.avi, *.mp4, ili bilo koji drugi format, pojavi mi se prozor "Otvori s...".
Odaberem neki player, obično GOM Player, jer mi je najbolji, i naravno odaberem da mi svaki put otvori s njime, ali neće, kao da to nisam odabrao. Opet, (#$&()#" nervira! Kako to?
3. se odnosi na povremeno odjavljivanje iz Windowsa, pomoću tipaka Windows (pokraj Ctrl i Alt tipke) i L.
Odem u postavke korisničkih računa, i odaberem tu opciju, ali ne funkcionira. Kao da ju nisam odabrao... Wtf, "(#/&"$ nervira me!
Evo, to je to... Sad kad sam to napisao, najbolja opcija mi se čini reinstalacija Windowsa... Imam XP Professional SP2.

'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.