- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neznam dali se to može ali svaka čast na ideji,dokaz da jos uvjek ima pametnih ljudi..
Anybody?
at least you can say this is impossible for you xD
ovdje si malo nejasan . ajd ponovo objasni - što je na kompu br. 1 a što na kompu br. 2???
Znači ja bih htio preko kompa u informatici (komp br.1) spojiti se sa kompom kod ravnatelja (komp br.2) i pustiti samo tu glazbu (tj. taj govor) u svim učionicama. Pretpostavljam da su ti zvučnici spojeni sa ravnateljovim kompom.
Mene nesto slično zanim, ako ne i isto. Dakle umrezeni su mi PC i Laptop. Konekciju na Laptopu dobijam putem rutera.Mene zanima da li mogu pustat pjesme s laptopa, a da zvuk ide na zvucnike koji su spojeni sa PC-om.
Znači ja bih htio preko kompa u informatici (komp br.1) spojiti se sa kompom kod ravnatelja (komp br.2) i pustiti samo tu glazbu (tj. taj govor) u svim učionicama. Pretpostavljam da su ti zvučnici spojeni sa ravnateljovim kompom.
Ako je pravi dizajner radio mrežu, morao je odvojiti te dvije mreže , i to apsolutno ne smije ići zajedno, ima mreža za osoblje, ima mreža za učenike, i na te dvije mreze se primjenjuju različitie politike na domeni, a te dvije mreze se sastaju negdje na trećem sloju i izlaze na net preko NAT-a.
probaj sa team viewerom nesto uraditi.