Zvučnici - glazba preko mreže

poruka: 7
|
čitano: 1.600
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dali je moguće sa jednog računala koji je u istoj mreži sa drugog računala pustiti ovaj audio isječak ( 

) preko zvučnika, iako je taj zvučnik spojen na to drugo računalo?

Radi se o školi (srednjoj). Baš bih volio kada bi se mogao ovo pustiti u svakoj učionici preko onoga zvučnika {#}

Nema potpisa :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Zvučnici - glazba preko mreže

neznam dali se to može ali svaka čast na ideji,dokaz da jos uvjek ima pametnih ljudi..

13 godina
neaktivan

Anybody? 

at least you can say this is impossible for you xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sherminator kaže...

Dali je moguće sa jednog računala koji je u istoj mreži sa drugog računala pustiti ovaj audio isječak ( 

) preko zvučnika, iako je taj zvučnik spojen na to drugo računalo?

Radi se o školi (srednjoj). Baš bih volio kada bi se mogao ovo pustiti u svakoj učionici preko onoga zvučnika {#}

ovdje si malo nejasan . ajd ponovo objasni - što je na kompu br. 1 a što na kompu br. 2???

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
13 godina
neaktivan

Znači ja bih htio preko kompa u informatici (komp br.1) spojiti se sa kompom kod ravnatelja (komp br.2) i pustiti samo tu glazbu (tj. taj govor) u svim učionicama. Pretpostavljam da su ti zvučnici spojeni sa ravnateljovim kompom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene nesto slično zanim, ako ne i isto. Dakle umrezeni su mi PC i Laptop. Konekciju na Laptopu dobijam putem rutera.Mene zanima da li mogu pustat pjesme s laptopa, a da zvuk ide na zvucnike koji su spojeni sa PC-om.

16 godina
neaktivan
Sherminator kaže...

Znači ja bih htio preko kompa u informatici (komp br.1) spojiti se sa kompom kod ravnatelja (komp br.2) i pustiti samo tu glazbu (tj. taj govor) u svim učionicama. Pretpostavljam da su ti zvučnici spojeni sa ravnateljovim kompom.

Ako je pravi dizajner radio mrežu, morao je odvojiti te dvije mreže , i to apsolutno ne smije ići zajedno, ima mreža za osoblje, ima mreža za učenike, i na te dvije mreze se primjenjuju različitie politike na domeni,  a te dvije mreze se sastaju negdje na trećem sloju i izlaze na net preko NAT-a.

probaj sa team viewerom nesto uraditi.

Volim te Bosno, zauvjek...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice